antigua and barbuda passport - پاسپورت آنتیگوا و باربودا
زمان مطالعه: 6 دقیقه

اقامت، تابعیت و پاسپورت آنتیگوا و باربودا درازای سرمایه‌گذاری در این کشور به متقاضیان اعطا خواهد شد. در این مطلب به بررسی شرایط آنتیگوا و باربودا که یکی از کشورهای حوزه کارائیب شرقی است، به‌راحتی و در مدتی کوتاه به متقاضیان تابعیت و پاسپورت دوم می هد، خواهیم پرداخت.

آنتیگوا و باربودا

این کشور در قسمت شرقی جزایر دریای کارائیب در آمریکای مرکزی واقع‌شده است. نام آن نیز از نام دو جزیره باربودا و جزیره آنتیگوا که بین دریای کارائیب و اقیانوس آرام برگرفته‌شده است. این کشور از سمت شرق با جزایر سنت کیتس و نویس و از سمت شمال با جزیرهٔ مونتسرات همسایه است.

واحد پول رایج در کشور، دلار کارائیب شرقی است. زبان رسمی رایج در کشور به دلیل اینکه مدت‌ها مستعمره انگلستان بوده است، انگلیسی و در برخی مناطق زبان محلی کریول است. از مهم‌ترین صنایع آنتیگوا و باربودا صنعت توریسم و گردشگری است.

پایتخت این کشور، شهر سنت جان است. مساحت آنتیگوا و باربودا حدود 442 کیلومترمربع و جمعیت آن حدود 80.000 نفر است. آنتیگوا و باربودا ازنظر وسعت نهمین کشور در حوزه کشورهای دریای کارائیب است. بر اساس تقسیمات کشوری آنتیگوا و باربودا مشتمل بر ۶ ایالت می‌باشد.

    • باربودا (Barbuda)
    • ردوند (Redonda)
    • سنت فیلیپ (Saint Philip)
    • سنت پتر (Saint Peter)
    • سنت پال (Saint Paul)
    • سنت جورج (Saint George)
    • سنت جان (Saint John)
    • سنت ماری (Saint Mary)

سرمایه‌گذاری

فردی که متقاضی دریافت پاسپورت آنتیگوا و باربودا است، می‌بایست بیش از 18 سال سن داشته باشد و یکی از روش‌های سرمایه‌گذاری را انتخاب نماید.

  • طرح مشارکت در بودجه توسعه ملی با سرمایه‌گذاری حداقل 250.000 دلار آمریکا

در این روش، مبلغ سرمایه‌گذاری قابل‌استرداد نمی‌باشد؛ زیرابه خیریه‌های مورد تائید دولت آنتیگوا پرداخت می‌گردد.

صندوق توسعه‌ی ملی

این صندوق یک سازمان غیردولتی است که به‌منظور حمایت از نوسازی، شرکت‌ها، پروژه‌های دولتی خصوصی و عمومی و… درزمینهٔ های خدماتی، آموزشی، ورزشی و … خدمات ارائه می‌دهد و توسط مأمورین دولت اداره می‌شود.

اخذ پاسپورت آنتیگوا و باربودا از این طریق برای فرزندان متقاضی که بین 18 الی 25 سال هستند و ازنظر مالی به وی وابسته می‌باشند، همسر وی، والدین بالای 65 سال و پدربزرگ و مادربزرگ که متقاضی از آن‌ها مراقبت می‌کند یا با وی زندگی می‌کنند نیز به‌راحتی و در کوتاه‌ترین زمان امکان‌پذیر است.

  • سرمایه‌گذاری درزمینهٔ خرید املاک با حداقل مبلغ 400.000 دلار

فرد می‌تواند با خرید ملک معتبر و مورد تائید دولت، با حداقل مبلغ تعیین‌شده، در این کشور سرمایه‌گذاری کرده و پاسپورت آنتیگوا و باربودا را دریافت نماید. شرط اصلی در این نوع سرمایه‌گذاری، در اختیار داشتن ملک برای مدت حداقل 5 سال است. هزینه‌های ثبت مالکیت، پرداخت مالیات، عوارض و… در خرید ملک بر عهده شخص خریدار می‌باشد.

  • سرمایه‌گذاری مستقیم با حداقل مبلغ 1.5000.000 دلار آمریکا

با سرمایه‌گذاری برای راه‌اندازی یک کسب‌وکار می‌توانید به‌راحتی موفق به اخذ پاسپورت آنتیگوا و باربودا و همچنین تابعیت این کشور شوید.

این مبلغ برای یک متقاضی بوده و درصورتی‌که تمایل به راه‌اندازی کسب‌وکار شراکتی دارید، نیازمند داشتن حداقل 5 میلیون دلار هستید. این در صورتی است که سرمایه در دسترس برای هر متقاضی نباید کمتر از 400.000 دلار آمریکا باشد.

مدارک موردنیاز

مدارکی که برای اخذ پاسپورت آنتیگوا و باربودا از طریق سرمایه‌گذاری در این کشور نیاز دارید، عبارت‌اند از:

  • ارائه گواهی عدم سوءپیشینه
  • گواهی سلامت جسم و روان
  • ارائه گواهی تمکن مالی
  • انتخاب یکی از روش‌های سرمایه‌گذاری
شرایط زندگی در قطر برای مهاجرین

هزینه‌های دریافت پاسپورت

بسته به تعداد اعضای خانواده، هزینه‌های دریافت اقامت و پاسپورت آنتیگوا و باربودا متفاوت خواهد بود. لازم به ذکر است که هزینه‌ی اخذ ویزا و ثبت درخواست در سفارت بر مبالغ زیر اضافه خواهد شد. این هزینه‌های به شرح زیر هستند:

  • هزینه پرونده برای شخص متقاضی : 50.000 دلار
  • هزینه برای همسر متقاضی : 50.000 دلار
  • هزینه پرونده برای فرزند زیر 11 سال : 25.000 دلار
  • هزینه برای فرزند بین 12 الی 17 سال : 25.000 دلار
  • هزینه برای فرزند بین 18 الی 25 سال : 50.000 دلار
  • هزینه پرونده برای والدین بالای 65 سال : 50.000 دلار
  • پاسپورت بیومتریک برای هریک از افراد : 355 دلار

مزایای داشتن پاسپورت دوم

برنامه اخذ اقامت و پاسپورت آنتیگوا و باربودا از طریق سرمایه‌گذاری مزایای متعددی را در اختیار دارنده آن قرار می‌دهد. برخی از این مزایا عبارت‌اند از:

  • عدم نیاز به حضور فرد در کشور مقصد در پروسه انجام کار
  • مدت‌زمان کوتاه انجام فرآیند (میانگین بین 4 الی 6 ماه)
  • عدم نیاز به تجربه کاری، مدارک تحصیلی و انجام مصاحبه
  • عدم نیاز به مدرک زبان
  • دریافت پاسپورت معتبر با درجه ارزش 24 در جهان
  • امکان سفر به بیش از 100 کشور حوزه شنگن، اتحادیه اروپا، کانادا و… نظیر انگلیس، سنگاپور و هنگ‌کنگ
  • عدم تعلق مالیات بر درآمد افراد

antigua and barbuda passport 1 - پاسپورت آنتیگوا و باربودا

پاسپورت آنتیگوا و باربودا

بسته به نوع سفری که در پیش دارید، نوع مشخصی از ویزا را می‌بایست دریافت کنید. مهاجرت به این کشور می‌تواند از روش‌های متعددی انجام شود که در ادامه به بررسی برخی از آن‌ها خواهیم پرداخت. در برخی از این روش‌ها، می‌توان پس از مدتی آن را به‌نوعی دیگر از اقامت تبدیل کرده و پاسپورت آنتیگوا و باربودا را اخذ نمایید.

اقامت از طریق کار

دریافت ویزای کار منجر به اخذ پاسپورت آنتیگوا و باربودا نخواهد شد. برای این کار متقاضی می‌بایست یک پیشنهاد شغلی از سمت کارفرمای معتبر تبعه آنتیگوا و بابودا داشته باشد. درصورتی‌که بتوانید قرارداد کاری خود را به مدت 4 سال تمدید کنید، می‌توانید اقامت دائم خود را دریافت نمایید. به دلیل بالا بودن نرخ بیکاری در این کشور و شاخص دستمزد، پیشنهاد می‌شود از مهاجرت کاری به این کشور صرفه نظر نمایید.

اقامت از طریق تحصیل

اگر قصد تحصیل در کشوری خارجی رادارید، باید بدانید که از این طریق نمی‌توانید اقامت دائم و پاسپورت آنتیگوا و باربودا را دریافت نمایید. با دریافت پذیرش از دانشگاه موردنظر و ارائه آن به سفارت، می‌توانید ویزای دانشجویی دریافت نمایید.

اقامت دانشجویی یک اقامت موقت است. پس از پایان تحصیل می‌توانید با گذراندن دوره‌ای مانند کارآموزی، مهارت‌های لازم را کسب نموده و سپس پیشنهاد شغلی دریافت نمایید و یا با فردی از تبعه این کشور ازدواج نمایید.

اقامت از طریق سرمایه‌گذاری

بر اساس برنامه مهاجرت از طریق سرمایه‌گذاری که از سال 2013 به تصویب دولت رسیده است، با سرمایه‌گذاری در این کشور به متقاضیان پاسپورت آنتیگوا و باربودا، اقامت و تابعیت داده می‌شود. این پاسپورت امکان سفر بدون نیاز به تهیه ویزا به حدود 100 کشور در جهان را به دارنده پاسپورت می‌دهد.

آنتیگوا و باربودا درازای سرمایه‌گذاری در این کشور با شرایطی نسبتاً آسان، اقامت و تابعیت را به شما اعطا خواهد کرد. درصورتی‌که تمایل به دریافت تابعیت کشوری دیگر و اخذ پاسپورت دوم دارید، برای کسب اطلاعات در این زمینه می‌توانید با ویزا نیو تماس حاصل نمایید و از مشاوره رایگان ما بهره‌مند شوید.

روش های مهاجرت به کانادا

اقامت از طریق ازدواج

درصورتی‌که یک فرد خارجی با شخصی از تبعه این کشور به‌صورت رسمی ازدواج کند، می‌تواند اقامت و پاسپورت آنتیگوا و باربودا را اخذ نماید. از شرایط لازم برای انجام پروسه ازدواج در این کشور، اثبات علاقه‌مندی و داشتن توانایی مالی است. پس از چند سال نیز فرد می‌تواند تابعیت این کشور را اخذ کند. مدارک موردنیاز برای ثبت رسمی ازدواج در آنتیگوا به شرح زیر هستند:

  • اصل و کپی گواهی ازدواج
  • ارائه مدارکی دال بر زندگی زوج در کنار یکدیگر
  • ارائه پاسپورت آنتیگوا و باربودا و تابعیت از طرف یکی از متقاضیان
  • گواهی سلامت
  • گواهی عدم سو پیشینه
  • گواهی بیمه
  • ارائه گواهی تمکن مالی

با پاسپورت های کشورهای دیگر آشنا شوید:

پاسپورت گرانادا

پاسپورت آندورا

پاسپورت دومینیکا

پاسپورت سنت لوسیا

پاسپورت اکوادور

[تعداد: 1    میانگین: 5/5]

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *