application form for student visa 1 - مراحل و مدارک درخواست ویزای تحصیلی کدامند؟
زمان مطالعه: 3 دقیقه

هر کشوری، بسته به قوانین مهاجرتی خود، لیست خاصی از اسناد را برای اخذ ویزای تحصیلی از متقاضیان درخواست می‌کند. بااین‌حال، یک سری مدارک، به‌عنوان لیست عمومی مدارک ویزای تحصیلی محسوب می شوند که ارائه آنها برای متقاضیان ضروری است. در ادامه به شرح مدارک مورد نیاز برای مدارک درخواست ویزای تحصیلی خواهیم پرداخت.

در حین زمان تحصیل، دانشجویان موظف به رعایت تمامی قوانین و مقررات محلی می‌باشند. اگر در مدت‌زمان تعیین‌شده به‌صورت عمد و یا غیر عمد از قوانین تخطی کنند، ممکن است توسط کشور میزبان علیه شما اقدامات قانونی و یا حتی اخراج اجباری صورت پذیرد. هرگونه کار خلاف قانون در مهاجرت نیز به‌شدت در جامعه اروپا تحت نظارت و مجازات قرار می‌گیرد.

مدارک درخواست ویزای تحصیلی در کشورهای اروپایی

آماده سازی و ارائه مدارک درخواست ویزای تحصیلی مهمترین گام برای اخذ ویزای تحصیلی می باشد، ما در این مقاله به شرح مدارک مشترک در بین کشورهای حوزه شنگن و کانادا می پردازیم.

ویزای" data-31="دانشجویی" data-32="کشور" data-33="موردنظر" data-34="رو" data-35="دریافت" data-36="کنند." data-37="این" data-38="ویزا" data-39="درواقع" data-40="نوعی" data-41="اقامت" data-42="موقت" data-43="است" data-44="که" data-45="امکان" data-46="تحصیل،" data-47="زندگی" data-48="و" data-49="حتی" data-50="کار" data-51="در" data-52="آن" data-53="کشور" data-54="را" data-55="به" data-56="شخص" data-57="می‌دهد."" data-type-speed="40" data-start-delay="0" data-backspeed="18" data-back-delay="2000" data-loop="1" data-shuffle="1">

پاسپورت معتبر

پاسپورت‌ها، اولین الزام برای سفر هستند. نکته‌ای که لازم است بدانید این است که برای تحصیل در کشورهای مختلف شرایط اعتبار پاسپورت ممکن است متفاوت باشد. ویزای تحصیلی بعضی از کشورها تا پایان مدت اعتبار پاسپورت شما، معتبر می‌باشند.

همچنین شما باید در پاسپورت خود، حداقل دو صفحه خالی برای مهر زدن برای ویزا تحصیلی خود داشته باشید. توجه داشته باشید که درصورتی‌که هر گذرنامه منقضی شده دارید، باید از تمام صفحات آن‌یک کپی تهیه کنید.

اثبات دانشجو بودن

مهم نیست که شما برای کدام کشور درخواست ویزا می‌کنید، اگر تقاضا برای هر نوع ویزای دانشجویی دارید، باید بتوانید ثابت کنید که شما یک دانشجوی ایرانی هستید. این اثبات، اغلب با تائیدیه از موسسه آموزشی که در آن تحصیل می‌کنید انجام می‌پذیرد.

نامه پذیرش تحصیلی

یک نامه تاییدیه از دانشگاهی که برای تحصیل به آن درخواست داده‌اید، باید ضمیمه مدارکتان داشته باشید. این نامه بعد از ارسال رزومه اولیه و در صورت داشتن شرایط دانشگاه مورد نظر برای فرد ارسال می‎گردد.

application form for student visa - مراحل و مدارک درخواست ویزای تحصیلی کدامند؟

گواهی مدارک تحصیلی

گواهی پایان دوره سه‌ساله متوسطه، پایان دوره پیش‎دانشگاهی، پایان دوره کارشناسی و یا کارشناسی ارشد به همراه ترجمه رسمی یکی از مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای تحصیلی می‌باشد.

مدارک تحصیلی به همراه ترجمه رسمی آن باید در مدارک تحویلی به سفارت کشور مورد نظرتان موجود باشد. (توجه داشته باشید که زبان ترجمه مدارک هر کشوری با کشور دیگر متفاوت است. ابتدا اطلاع کسب کنید که کشور موردنظر شما، مدارک را به چه زبانی درخواست می‌کنند و سپس اقدام به ترجمه مدارک نمایید.)

گواهی پشتیبانی مالی

این گواهی می‌تواند به دو صورت به سفارت کشور مقصد ارائه شود:

روش اول ارائه گواهی تمکن مالی به ارزش اعلام‌شده توسط سفارت کشور مقصد. روش دوم ارائه گواهی ضمانت و پشتیبانی توسط یکی از بستگان متقاضی در کشور مقصد که در کل مدت‌زمان تحصیل توانایی پشتیبانی شمارا داشته باشد.

انگیزه نامه

بسیاری از سفارتخانه‎ها مانند کانادا، استرالیا و … از متقاضی خود انگیزه نامه و یا Sop را می خواهند. دلایل مختلفی هم برای این کار دارند. دلایلی از قبیل سنجش متقاضی ویزای موقت و اطمینان از بازگشتن متقاضی پس از دوره تحصیلی به ایران.

انواع تابعیت چیست؟
بخوانید

این Sop یا انگیزه نامه ها توسط مامور یا افسر ویزا بررسی می شود و دقیقا مانند انگیزه نامه‎های دانشگاهی می تواند در روند اخذ ویزای شما تاثیر مهم و بزرگی را داشته باشد. انگیزه نامه، انگیزه و هدف شما برای تحصیل در کشور موردنظر را اعلام می‌کند. در این نامه می‌توانید هدف‌های بعد از اتمام تحصیل، هدف از تحصیل در کشور مقصد و مواردی این‌چنین را ذکر کنید.

application form for student visa 2 - مراحل و مدارک درخواست ویزای تحصیلی کدامند؟

آموزش‌های زبان

مدرک دیگری که بسیار مهم است، مدارک آموزش‌های زبان شما می‌باشد. به‌طورکلی شما باید با این مدارک به سفارت کشور موردنظر خود اثبات کنید که به‌راحتی می‌توانید در این کشور با دیگران ارتباط برقرار کرده، تحصیل کنید و بدون دردسر کارهای روزمره خود را انجام دهید. به‌طورمعمول TOFEL، IELTS و PHD در اخذ ویزای تحصیلی تأثیر به سزایی خواهند داشت.

زندگی‌نامه

زندگی‌نامه شما، باید یک متن کلی در مورد نحوه زندگی‌تان از کودکی تا زمانی که درخواست ویزای تحصیلی می‌کنید باشد. در این متن شما باید کلیه کارهایی که از کودکی انجام داده‌اید و تمام حرفه‌ها و تخصص‌هایی که یاد گرفته‌اید را، به‌طور کامل ذکر کنید.

سایر مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای تحصیلی

  • فرم درخواست ویزا
  • شناسنامه متقاضی به همراه ترجمه رسمی و دو کپی از آن
  • مدارک شغلی و یا سوابق شغلی (در صورت موجود بودن)
  • دو قطعه عکس رنگی پاسپورتی
[تعداد: 2    میانگین: 4/5]

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *