canadian accommodation with entrepreneurship - اقامت کانادا با کارآفرینی
زمان مطالعه: 7 دقیقه

یکی از راه‌هایی که افراد علاقه مند به زندگی در کانادا می‌توانند اقامت این کشور را بگیرند گرفتن اقامت کانادا با کارآفرینی است. افراد متقاضی می‌توانند در هر کدام از استان‌های کانادا با توجه به شرایطی که هر استان دارد کارآفرینی داشته باشند. با توجه به اهمیتی که این مسئله برای علاقه مندان به زندگی در کانادا دارد ما نیز در این مقاله تصمیم داریم بخشی از نکاتی که لازم است در این باره بدانند را مورد بررسی قرار دهیم، پس با ما همراه باشید.

کارآفرینی در استان بریتیش کلمبیا

بریتیش کلمبیا یکی از استان‌های کانادا است که به خاطر داشتن ویژگی‌هایی همچون موقعیت استراتژیک، هزینه‌های مالیاتی پایین، داشتن نیروی کار چند فرهنگی، تحصیل کرده، ماهر و مؤثر یکی از بهترین موقعیت‌های کانادا برای راه اندازی کسب و کار را داراست.

افرادی که موفق به دریافت مجوز کار شوند و همچنین کسب و کار آن‌ها در استان بریتیش کلمبیا به صورت مداوم شرایط کارآفرینی را برآورده سازد می‌توانند از طریق برنامهٔ استانی کانادا برای دریافت ویزای اقامت دائم کانادا درخواست دهند.

این مسئله موجب شده است که افرادی که در زمینهٔ کسب و کار تجربه دارند بتوانند یک کسب و کار قابل اعتماد در استان بریتیش کلمبیا راه اندازی کرده و با مهاجرت از راه کارآفرینی بتوانند اقامت کانادا را دریافت کنند.

برنامه‌های مهاجرتی و تجاری استان بریتیش کلمبیا

کشور کانادا یکی از کشورهای پیشرفتهٔ جهان به شمار می‌آید و استان بریتیش کلمبیا در این کشور نیز یکی از جذاب‌ترین مکان‌ها برای زندگی و البته مهاجرت است. همین مسئله موجب شده است که سالانه افراد زیادی برای سرمایه گذاری در این استان برنامه ریزی کنند.

اما مسئله‌ای که وجود دارد این است که همهٔ افرادی که تمایل به سرمایه گذاری و کارآفرینی در کانادا دارند نمی‌توانند در این کشور سرمایه گذاری و یا کارآفرینی داشته باشند. استان بریتیش کلمبیا دو برنامه مهاجرتی را برای مهاجرت به این استان زیبای کانادا در نظر گرفته است.

این دو راه سرمایه گذاری سرمایه گذاری برای تجار و راه اندازی کسب و کار است. البته هدف این برنامهٔ مهاجرتی این است که کسب و کار را در استان بریتیش کلمبیا رونق بخشد و همچنین استخدام را در این استان افزایش دهد تا از این طریق به توسعهٔ استانی و یا منطقه‌ای کمک کند.

به همین دلیل در مرحلهٔ اول برای افراد ویزای کار موقت صادر می‌شود و در ادامه در صورتی که افراد تعهدات خود را انجام دهند می‌توانند برای دریافت اقامت دائم درخواست دهند.

برنامه‌های کارآفرینی در استان بریتیش کلمبیا

برنامه‌های کارآفرینی استان بریتیش کلمبیا به دو دسته تقسیم می‌شود:

  • برنامهٔ اصلی استان BC

این برنامه با عنوان برنامهٔ 200 هزار دلاری میان ایرانیان علاقه مند به اقامت در کانادا شناخته می‌شود. در این برنامه افراد می‌توانند در هر جای استان بریتیش کلمبیا سرمایه گذاری کنند.

توجه داشته باشید افرادی که می‌خواهند از این طریق این روش کارآفرینی در استان بریتیش کلمبیا سرمایه گذاری کنند باید بدانند که هر منطقه از استان بریتیش کلمبیا در سیستم امتیاز بندی نیاز به امتیاز بندی خاص خود دارد.

  • برنامهٔ منطقه‌ای استان BC

این برنامهٔ کارآفرینی استان بریتیش کلمبیا به صورت موقت شروع به کار کرده است و با نام برنامهٔ 100 هزار دلاری شناخته می‌شود.

canadian accommodation with entrepreneurship 1 - اقامت کانادا با کارآفرینی

شرایط و ویژگی‌های برنامهٔ اصلی استان BC

  • متقاضی باید سه سال در 10 سال گذشته تجربهٔ مالکیت بیزنس داشته باشد و یا این که 4 سال را تجربهٔ مدیریت یک کسب و کار را داشته باشد.
  • حداقل ارزش خالص کل دارایی باید 600 هزار دلار باشد.
  • فرد می‌تواند در هر جای استان بریتیش کلمبیا که بخواهد سرمایه گذاری کند.
  • متقاضی نیازی نیست که مدرک زبان انگلیسی ارائه دهد.
  • قبل از این که متقاضی کسب و کار خود را راه اندازی کند باید سفری به استان بریتیش کلمبیا برای بررسی شرایط داشته باشد.
  • متقاضی باید حداقل مبلغ 200 هزار دلار را در کسب و کار خود سرمایه گذاری کند.
  • می‌توان در این روش با افراد محلی نیز مشارکت داشت
  • فرد باید در این روش یا کسب و کار را خریداری و یا کسب و کاری را فعال کند.
  • متقاضی باید برای مدارک تحصیلی یک مدرک پس از دیپلم و یا این که باید در سه سال از پنج سال گذشته مالکیت صد در صد یک کسب و کار را داشته باشد.
  • حداقل باید برای یک شهروند کانادایی ایجاد شغل کند.
  • نیاز به مصاحبه با ادارهٔ مهاجرت استانی وجود دارد
  • زمان بررسی اولیه پرونده‌ها در این روش 6 هفته خواهد بود.
  • هزینهٔ درخواست برای پروندهٔ استان 300 دلار برای ارائهٔ طرح و 3500 دلا برای مرحلهٔ اقدام است.

شرایط و ویژگی‌های برنامهٔ منطقه‌ای استان BC

  • متقاضی باید در سه سال از پنج سال گذشته را تجربهٔ مالکیت یک کسب و کار داشته باشد و یا این که باید 4 سال تجربهٔ مدیریت ارشد یک کسب و کار را داشته باشد.
  • حداقل ارزش خالص دارایی فرد باید 300 هزار دلار باشد.
  • متقاضی باید یک مدرک پس از دیپلم داشته باشد و یا این که باید در سه سال از 5 سال گذشته تجربهٔ مالکیت صد در صد یک کسب و کار را داشته باشد.
  • زمان بررسی اولیهٔ پرونده‌ها در این روش 4 هفته است.
  • متقاضی باید در این روش کارآفرینی استان بریتیش کلمبیا در مناطق کم جمعیت سرمایه گذاری کند.
  • متقاضی باید در آزمون آیلتس برای مدرک زبان انگلیسی حداقل نمرهٔ 4 را کسب کند.
  • در این روش کارآفرینی متقاضی باید کسب و کاری را راه اندازی کند و اجازهٔ خرید کسب و کاری را ندارد.
  • متقاضی باید قبل از این که کسب و کار خود را راه اندازی کند سفر به استان بریتیش کلمبیا برای بررسی شرایط داشته باشد.
  • میزان سرمایه گذاری که فرد باید داشته باشد 100 هزار دلار است.
  • زمان بررسی اولیهٔ پرونده‌ها در این روش 4 هفته است.
  • در این روش برخلاف برنامهٔ اصلی استان BC، متقاضی نمی‌تواند با فردی برای کسب و کار خود مشارکت داشته باشد.
  • هزینهٔ درخواست پرونده 300 دلار برای ارائه طرح و 3500 دلار برای مرحلهٔ اقدام خواهد بود.

کارآفرینی در استان انتاریو

یکی دیگر از استان‌های کانادا که شما می‌توانید از طریق کارآفرینی به این استان مهاجرت کنید، استان انتاریو است. طرح کارآفرینی استان انتاریو به این صورت است که افرادی که می‌توانند یک برنامهٔ ابتکاری جدیدی را راه اندازی کنند و یا این که می‌توانند یکی از کسب و کارهای استان انتاریو را خریداری کنند.

طبق توافقنامهٔ عملکرد برای تأسیس کسب و کار در انتاریو، افراد موفق می‌توانند مجوز کار موقت دریافت کنند. توجه داشته باشید اگر در توافقنامهٔ عملکرد توافقنامهٔ سرمایه گذاری و ایجاد شغل ذکر شده باشد، کارآفرینان می‌توانند از فرصت OINP استفاده کنند و برای گرفتن اقامت دائم کانادا درخواست دهند.

طرح کارآفرینی OINP به این صورت است براساس سیستم ابزار علاقه مندی (EOI) عمل می‌کند و افرادی که شرایط لازم را داشته باشند قبل از این که درخواست کامل بدهند باید حتماً دعوت به اپلای شوند.

شرایط مورد نیاز برای کسب و کار

افرادی که می‌خواهند در استان انتاریو کارآفرینی داشته باشند و می‌خواهند مشمول طرح OINP شوند. باید شرایطی را داشته باشند که این شرایط عبارتند از:

  • منبع اصلی درآمد فرد باید از این منبع فعال و البته غیر منفعل باشد.
  • کسب و کاری که فرد می‌خواهد آن را راه اندازی کند باید به عنوان یک کسب و کار دائمی در استان انتاریو راه اندازی شود.
  • کسب و کاری که متقاضی تمایل به راه اندازی آن را دارد باید دارای تمام استانداردهای شغلی، سلامت، امنیت و البته تمام قوانین روابط کار باشد.
  • کسب و کاری که فرد می‌خواهد در استان انتاریو راه اندازی کند باید با هدف کسب سود از طریق فروش کالا و یا خدمات ایجاد شده باشد.
  • کسب و کاری که فرد قصد راه اندازی آن را دارد باید با تمام الزامات قانونی کانادا و تمام قوانین صنعت و گرفتن مجوز برای مشروع بودن فعالیت‌های کسب و کار مطابقت داشته باشد
  • سرمایه گذار شخص ثالثی که می‌خواهد در این کسب و کار سرمایه گذاری کند باید یا یک سرمایه گذار نهادی، یا یکی از بانک‌های برنامهٔ | و یا برنامهٔ || باشد.

شرایط لازم برای متقاضیان

متقاضیان باید به منظور ابزار تمایل (EOI) شرایطی را داشته باشند که برخی این شرایط عبارتند از:

  • متقاضی باید دو شغل دائم تمام وقت برای شهروندان و ساکنان کانادا ایجاد کند.
  • مالکیت حداقل یک سوم سهام کسب و کار را داشته باشند.
  • در صورتی که متقاضی یکی از کسب و کارهای موجود را خریداری کرده باشد باید دو شغل دائم تمام وقت به اضافهٔ تمام کارکنان فعلی ایجاد نماید.
  • فردی که می‌خواهد یکی از کسب و کارهای موجود را خریداری کند باید طی یک سال قبل از EOI باید یک سفر مرتبط به کسب و کار خود به استان انتاریو داشته باشد.
  • باید یک گزارش تأیید شخص ثالث داشته باشند که دارایی خالص آن‌ها را تأیید کند و توسط یکی از ارائه دهندگان مجاز خدمات ارائه شود.
  • اگر فرد دارای حداکثر سرمایهٔ شخصی باشد باید بداند که مقدار آن با توجه به موقعیتی که در آن سرمایه گذاری می‌کند متفاوت است:
  • اگر کسب و کار در منطقهٔ تورنتوی بزرگ باشد حداقل سرمایهٔ گذاری شخصی فرد باید یک میلیون دلار باشد.
  • اگر کسب و کار خارج از منطقهٔ تورنتوی بزرگ باشد حداقل سرمایهٔ گذاری شخصی فرد باید 500 هزار دلار باشد.
  • اگر کسب و کار فرد در حوزهٔ ارتباطات دیجیتال باشد حداقل سرمایهٔ گذاری فرد باید 500 هزار دلار باشد.
[تعداد: 1    میانگین: 5/5]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *