ecuador passport - پاسپورت اکوادور
زمان مطالعه: 6 دقیقه

اکوادور یکی از کشورهای آمریکای لاتین است که با توجه به شرایط و امکانات مطلوبی که برای زندگی به شهروندان خود ارائه می‌دهد، درازای سرمایه‌گذاری با مبلغی مشخص به متقاضیان پاسپورت اکوادور و تابعیت این کشور را اعطا می‌کند. در ادامه به بررسی شرایط دریافت اقامت و شهروندی خواهیم پرداخت.

اکوادور

کشور اکوادور که به نام جمهوری اکوادور مشهور است، در شمال غربی آمریکای جنوبی و در آمریکای لاتین واقع‌شده است. این کشور بر روی خط استوا واقع‌شده و از سمت شمال با کلمبیا، از سمت غرب با اقیانوس آرام و از شرق و جنوب با کشور پرو همسایگی دارد.

اکوادور از قدیم از مستعمرات کشور اسپانیا و کلمبیا بوده است ولی در سال 1830 اعلام استقلال کرده و جدا شد. پایتخت این کشور، شهر کیتو است و بزرگ‌ترین شهر آن نیز گوایاکیل نام دارد. سیستم آموزشی در اکوادور رایگان بوده و برای افراد بین 5 الی 14 سال، اجباری است. زبان رسمی این کشور اسپانیایی است.

مساحت اکوادور حدود 272.000 کیلومترمربع و جمعیت آن بر اساس سرشماری انجام‌شده در سال 2016، در حدود 16 میلیون نفر تخمین زده‌شده است. بیشتر جمعیت کشور را افراد جوان با میانگین سنی زیر 30 سال تشکیل می‌دهند. واحد پول رایج در کشور دلار آمریکا می‌باشد.

داشتن جاذبه‌های گردشگری متنوع، اقتصادی پویا،نرخ پایین تورم و بیکاری، هزینه‌های پایین و کیفیت بالای زندگی از دلایل انتخاب این کشور توسط متقاضیان برای اقامت و اخذ پاسپورت اکوادور است.

شهرهای اکوادور

کویتو

پایتخت اکوادور، شهر تاریخی کویتو است که نمایانگر معماری‌های دوران استعمار و تاریخ آن دوران است. این شهر با داشتن موزه‌هایی از سرتاسر جهان، کلیساهای قدیمی و میدان‌های زیبا درر یونسکو به ثبت جهانی رسیده است. از مشهورترین جاذبه‌های کویتو می‌توان به کلیسای سان‌فرانسیسکو در پلازا سانفرانسیسکو، برج‌های دوقلوی کلیسا، موزه سان‌فرانسیسکو، مبلمان دست‌ساز، مجسمه‌های چینی و سایر صنایع‌دستی قدیمی اشاره کرد.

جزیره گالاپاگوس

جزایر گالاپاگوس ازجمله مناطقی است به دلیل عدم تأثیرپذیری از محیط بیرون، در یونسکو به ثبت رسیده است. این جزیره فرصت مشاهده کوه‌های آتش‌فشان و حیات‌وحش را در اختیار بازدیدکنندگان خود قرار می‌دهد.

چشمه‌های گرم بانوس

یکی از دلایلی که اکوادور را به مقصدی برای توریست‌ها تبدیل کرده است و باعث افزایش متقاضیان برای دریافت پاسپورت اکوادور شده است، این شهر کوچک است که با داشتن چشمه‌های آب گرم، به محیطی دل‌چسب تبدیل‌شده است.

این شهر در میان جنگل‌های متراکم آمازون قرار داشته و از بسیاری امکانات رفاهی بهره‌مند‌است. چشمه‌های آب گرم با مواد معدنی، آبشارهای فراوان، ورزش‌های آبی سرگرم‌کننده، قایقرانی و… ازجمله تفریحاتی است که با توجه به شرایط موجود، در این شهر فراهم‌شده است.

اوتاوالو

شهر زیبای اوتاوالو در دره‌ای میان کوه‌ها احاطه‌شده است و بازاری مشهور به همین نام دارد. در این بازار محلی می‌توانید کیف، ژاکت و بسیاری محصولات دست‌ساز پشمی، لباس و فرش‌های محلی و کالاهای پشمی، ادویه‌های محلی، جواهرات و بسیاری موارد دیگر را که در همان شهر تولید می‌شوند، تهیه نمایید.

هزینه‌ها و شرایط زندگی

از مهم‌ترین مسائلی که قبل از هرگونه اقدام مهاجرتی باید در نظر داشته باشید، شرایط زندگی در کشور مقصد است. بررسی آب‌وهوا، وضعیت اقتصادی، موقعیت جغرافیایی، وضعیت بازار کار، جاذبه‌های طبیعی، شرایط ادامه تحصیل و امکانات زندگی از مواردی هستند که قبل از مهاجرت می‌بایست در مورد آن‌ها مطالعه داشته باشید.

اسپانسرشیپ خانوادگی به کانادا

آشنایی با زبان رایج در کشور مقصد برای برقراری ارتباط نیز از اصلی‌ترین موارد است. برای کسب اطلاعات در مورد شرایط زندگی در اکوادور برای مهاجرین می‌توانید مقاله مربوطه را مطالعه نمایید.

هزینه‌ها در اکوادور به نسبت سایر کشورها تقریباً پایین است؛ به‌نحوی‌که برای گذراندن یک زندگی متوسط برای دو نفر، هزینه‌ها حدود 700 الی 1200 دلار و برای یک خانواده چهارنفره این مبلغ در حدود 1400 دلار خواهد بود. برای اطلاع از ریز هزینه‌ها در این کشور می‌توانید مقاله مربوط به هزینه‌های زندگی در اکوادور برای مهاجرین را مطالعه نمایید.

اطلاعات کلی

زبان رسمی : اسپانیایی

واحد پول رایج در کشور : دلار آمریکا

کد تلفن اکوادور : 593+

شماره تلفن‌های اضطراری :

  • پلیس : 101
  • آمبولانس : 131
  • آتش‌نشانی : 223

اختلاف‌زمانی با تهران : نه ساعت و نیم عقب‌تر هستند.

فرودگاه‌های بین‌المللی :

  • فرودگاه بین‌المللی ماریسکال لامار
  • فرودگاه بین‌المللی ماریسکال سوکره
  • فرودگاه بین‌المللی خوزه خواکین د اولمدو
  • فرودگاه بین‌المللی لویس ا مانتیلا

پاسپورت اکوادور

پاسپورت اکوادور را می‌توان یکی از بهترین و ساده‌ترین پاسپورت‌ها نامید. از میان کشورهایی که برای اعطا تابعیت شرایط نسبتاً آسانی دارند، می‌توان گفت بهترین مورد، کشور اکوادور است. مدت‌زمان دریافت شهروندی و تابعیت این کشور از طریق سرمایه‌گذاری، 3 الی 6 ماه پس از ارائه درخواست مدارک خواهد بود.

مهاجرت به این کشور از راه‌های مختلفی قابل انجام است که در ادامه موردبررسی قرار خواهند گرفت؛ اما ممکن است پروسه انجام آن‌ها نسبت روش سرمایه‌گذاری کمی زمان‌بر هستند.

مزایای پاسپورت اکوادور

با داشتن پاسپورت اکوادور و تابعیت این کشور می‌توانید از امکانات بسیاری استفاده نمایید. برخی از این امکانات عبارت‌اند از:

  • تجربه زندگی در کشوری امن و آرام
  • نرخ تورم پایین با میانگین 3 درصد
  • هزینه‌های زندگی بسیار پایین
  • امکان سفر به بیش از 100 کشور اروپایی و کشورهای آمریکای شمالی و جنوبی و… بدون نیاز به اخذ ویزا

ecuador passport 1 - پاسپورت اکوادور

اخذ اقامت و تابعیت

دریافت پاسپورت اکوادور و تابعیت این کشور از بیشتر راه‌های مهاجرتی پس از گذشت 5 سال از ورود به کشور مقصد برای فرد متقاضی امکان‌پذیر خواهد بود. در ادامه به بررسی اخذ اقامت از طریق روش مهاجرت به اکوادور خواهیم پرداخت.

اقامت از طریق تحصیل

از رایج‌ترین روش‌های مهاجرت به اکوادور روش تحصیلی است. این نوع مهاجرت برای افرادی است که قصد ادامه تحصیل در این کشور را داشته باشند. از این طریق به‌جز فرد متقاضی، سایر افراد خانواده نیز می‌توانند مهاجرت کنند؛ ولی پس از پایان دوره تحصیلی می‌بایست به کشور خود بازگردند.

اخذ پاسپورت اکوادور از طریق تحصیلی امکان‌پذیر نیست. البته می‌توان پس از اتمام تحصیل ویزای اقامتی را به نوع کاری تبدیل کرده و سپس اقامت بگیرید؛ اما به دلیل سختی جستجوی کار پس از فارغ‌التحصیلی و همچنین هزینه‌های بالای تحصیل، این روش پیشنهاد نمی‌گردد. درصورتی‌که قصد مهاجرت تحصیلی دارید، ارائه گواهی تائید پذیرش توسط دانشگاه مقصد به سفارت اکوادور الزامی می‌باشد.

اقامت از طریق کاری

افرادی که دارای مهارت و تخصص خاصی هستند، می‌توانند در این کشور به دنبال کار بگردند و از طریق عقد قرارداد با کارفرمای خارجی و اشتغال به کار در جایگاه شغلی موردنظر، برای خود و اعضای خانواده اقامت و پاسپورت اکوادور را دریافت کنند.

در این نوع اقامت فرد برای اخذ ویزا موظف به ارائه قرارداد کاری به سفارت می‌باشد. اخذ اقامت پس از پنج سال و تابعیت بین 7 الی 10 سال از هنگام ورود فرد به اکوادور امکان‌پذیر است.

پس از این که درخواست پناهندگی کردم چه اتفاقی خواهد افتاد؟

اقامت از طریق سرمایه‌گذاری

دریافت پاسپورت اکوادور درازای سرمایه‌گذاری باارزش حداقل 27.000 در این کشور و نهایتاً در عرض 6 ماه امکان‌پذیر می‌باشد. مبلغ سرمایه‌گذاری ممکن است به‌صورت نقدی به‌حساب دولت اکوادور واریز گردد، از طریق خرید ملک در این کشور، به چرخه اقتصادی آن کمک کند و یا از طریق خرید اوراق بهادار انجام شود.

اقامت از طریق ازدواج

درصورتی‌که با فردی از تبعه اکوادور و یا شخصی که موفق به اخذ اقامت این کشور شده است، به‌صورت رسمی ازدواج‌کرده و به ثبت برسانید، پس از چند سال زندگی می‌توانید اقامت و تابعیت این کشور را اخذ و موفق به دریافت پاسپورت اکوادور شوید.

با پاسپورت های کشورهای دیگر آشنا شوید:

پاسپورت گرانادا

پاسپورت آندورا

پاسپورت دومینیکا

پاسپورت سنت لوسیا

پاسپورت آنتیگوا و باربودا

[تعداد: 2    میانگین: 5/5]

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *