german job search visa - شرایط دریافت ویزای جستجوی کار آلمان (job seeker) در سال 2019
زمان مطالعه: 3 دقیقه

متقاضیان اخذ اقامت کاری در آلمان که موفق به پیدا کردن کارفرما و گرفتن دعوت‌نامه کاری برای دریافت ویزا نشده‌اند، می‌توانند با داشتن شرایط برای اخذ ویزای جستجوی کار آلمان اقدام نمایند. اما این ویزا چه امکانی به متقاضی می‌دهد؟ شرایط و مراحل دریافت آن چیست؟ برای دانستن جزییات این روش با ما همراه باشید.

جستجوی کار آلمان

آلمان کشوری است که علاوه بر زیبایی، یکی از قدرتمندترین کشورهای اروپایی است. رشد بالا اقتصاد و نرخ پایین بیکاری، این کشور را به‌جایی مطلوب برای جستجوی کار تبدیل کرده است. آلمان یکی از کشورهایی است که با فراهم کردن شرایط مطلوب کاری برای افراد متخصص جویای کار، از آنها استقبال می‌کند. ویزای جستجوی کار برای آلمان یک مجوز اقامت طولانی‌مدت است که به شما اجازه می‌دهد طی شش ماه اقامت در آلمان به دنبال شغل بگردید.

ویزای جستجوی کار آلمان

این ویزا برای افرادیکه موفق به دریافت دعوت‌نامه شغلی نشده‌اند صادر می‌گردد، با داشتن ویزای جستجوی کار، فرد اجازه خواهد داشت برای مدت‌زمانی مشخصی در داخل خاک المان دنبال کار بگردد و در صورت بستن قرارداد می‌تواند ویزای کاری این کشور را دریافت نماید.

اعتبار ویزای جستجوی کار در آلمان

اعتبار این نوع ویزا معمولاً 6 ماه است. اگر در طی این مدت فرد موفق شد کارفرمایی به توافق برسد، باید با در دست داشتن قرارداد کاری به سفارت آلمان رفته و درخواست ویزای کار نماید.

german job search visa 2 - شرایط دریافت ویزای جستجوی کار آلمان (job seeker) در سال 2019

شرایط دریافت ویزای جستجوی کار یا job seeker

کشور آلمان هرساله لیستی از مشاغل موردنیاز را اعلام می‌نماید که متقاضیان می‌توانند برای پیدا کردن فرصت شغلی در این رشته‌ها اقدام نمایند. این فرصت به افراد دارای سابقه کار و مهارت بالا داده می‌شود، متقاضیان باید ضمن داشتن تحصیلات دانشگاهی در رشته‌های موردنیاز، دارای سابقه کار مرتبط با رشته خود نیز باشند. به‌طور خلاصه شرایط دریافت اجازه جستجوی کار به شرح زیر می‌باشد:

  • داشتن تحصیلات دانشگاهی حداقل کارشناسی
  • داشتن حداقل دو سال سابقه کار مرتبط
  • تسلط به زبان آلمانی
 

دریافت ویزای کار آلمان

برای دریافت ویزای کار آلمان از این روش فرد باید موفق شود در مدت 6 ماه از داخل خاک آلمان شغل پیدا نماید و استخدام شود. بعد از پیدا کردن شغل باید به سفارت آلمان مراجعه کرده و درخواست دریافت ویزا نماید. در صورت داشتن شرایط لازم، سفارت ویزا را صادر کرده و فرد می‌تواند در کشور آلمان بماند.

مراحل ویزای job seeker

متقاضی باید وقت سفارت گرفته و با در دست داشتن مدارک موردنیاز به سفارت مراجعه نماید. مدارک در سفارت توسط آفیسر تحویل گرفته‌شده و مصاحبه‌ای برای بررسی رزومه، اهداف و شرایط فرد انجام می‌شود. بررسی مدارک ممکن است چند ماه طول بکشد و بعدازاین مدت در صورت قبول درخواست، برای تحویل ویزا با فرد تماس گرفته می‌شود. تعیین وقت سفارت و انجام مراحل بررسی مدارک حدود یک سال طول می‌کشد و متقاضی اخذ ویزا در این مدت فرصت خواهد داشت که زبان خود را تقویت نماید.

شرایط زندگی در هلند برای مهاجرین
بخوانید

 

مدارک مورد نیاز برای دریافت ویزای جستجوی کار در آلمان

  • پاسپورت معتبر و دارای اعتبار
  • مدارک هویتی مانند شناسنامه و کارت ملی
  • مدارک تحصیلی و شغلی
  • مدارک مبنی بر مشخص بودن محل اقامت در آلمان
  • گواهی تمکن مالی برای 6 ماه زندگی در آلمان

وضعیت اقامت خانواده در این روش چگونه است؟

امکان دریافت ویزا برای همسر و فرزندان از طریق job seeker وجود ندارد، در ابتدا فرد باید به‌تنهایی به کشور آلمان برود و در صورتیکه موفق به پیدا کردن شغل و دریافت ویزای کاری شود، می‌تواند برای اعضای خانواده نیز درخواست ویزا دهد.

german job search visa 1 - شرایط دریافت ویزای جستجوی کار آلمان (job seeker) در سال 2019

تمدید ویزای job seeker

ویزای جستجوی شغل تمدید نمی‌شود و فرد فقط مدت‌زمان اعتبار اولیه ویزا را فرصت دارد در این کشور اقامت داشته باشد و بعدازآن در صورت پیدا نکردن شغل، باید به کشور خودش برگردد.

مزایای دریافت ویزای job seeker

  • دریافت ویزا در مدت کم
  • عدم نیاز به ارائه مدرک زبان
  • فرصت اقامت در آلمان و پیدا کردن شغل
  • امکان دریافت ویزای کاری
  • امکان دریافت اقامت دائم و پاسپورت آلمان
  • هزینه کم
  • مشکلات و محدودیت‌های ویزای job seeker
  • عدم تضمین دریافت ویزا
  • عدم امکان بردن همراه
  • عدم امکان تمدید ویزا
[تعداد: 1    میانگین: 5/5]

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *