grenada passport - پاسپورت گرانادا
زمان مطالعه: 6 دقیقه

داشتن طبیعت بکر و زیبا در کنار مزایایی که جزیره گرانادا به شهروندان خود ارائه می دهد، منجر به جذب توریست و متقاضیان سرمایه گذاری در این کشور با هدف دریافت پاسپورت دوم و تابعیت شده است. در ادامه چگونگی دریافت و مزایای پاسپورت گرانادا را مورد بررسی قرار خواهیم داد.

گرانادا

گرانادا جزیره‌ای است که در جنوب شرقی فلوریدا و میامی، در جنوب شرقی دریای کارائیب و شمال ونزوئلا واقع‌شده است و خود دارای سه جزیره گرانادا، کریاکو و مارتینیک کوچک و شش بخش می‌باشد.

گرانادا سالهای طولانی مستعمره فرانسه و پس‌ازآن کشور انگلیس بوده است و همچنان نیز می‌توانید تأثیرات این استعمار را بر فرهنگ، معماری اماکن متعدد و اسامی مکان‌های مشهود مشاهده نمایید.

جنگل‌های استوایی گرم و مرطوب، آبشارهای زیبا، سواحل طلایی و مناظر بکر متعددی که در این کشور وجود دارد، منزلگاه بازدیدکنندگانی از سرتاسر جهان خصوصاً کانادا، امریکا و اروپا است. همچنین با توجه به ویژگی مطلوبی که گرانادا دارد و در ادامه توضیح داده خواهد شد، افراد بسیاری تمایل به اخذ پاسپورت این کشور دارند.

پایتخت این کشور شهر سنت جورج که در سواحل جنوب غربی قرار دارد، می‌باشد. این شهر مرکز تجاری اصلی گرانادا نیز هست. پاسپورت گرانادا ازنظر اعتبار دارای رتبه 37 م در جهان می‌باشد.

اطلاعات کلی در مورد گرانادا

سیستم آموزشی این کشور با الگوبرداری از سیستم انگلستان عمل می‌کند. بیشتر مدارس دولتی بوده و یا با کمک‌هزینه‌های دولت اداره می‌شوند. با اخذ پاسپورت گرانادا و تابعیت این کشور، افراد بین رده سنی 5 الی 16 سال نیز می‌توانند از آموزش رایگان استفاده کنند.

  • گرانادا یکی از پایین‌ترین نرخ‌های جرم را در نیمکره غربی زمین دارد.
  • واحد پول : دلار کارائیب شرقی (هر دلار آمریکا معادل 2.70 دلار گرانادا می‌باشد.)
  • کد بین‌المللی تلفن : 1473+
  • دامین اینترنتی : .gd
  • زمان :GMT – 4:00
  • موقعیت : جزایر کارائیب
  • زبان : انگلیسی و فرانسوی
  • پایتخت : شهر سنت جورج
  • نرخ مالیات : ندارد.
  • وضعیت بهداشت : چهار بیمارستان دولتی و تعدادی کلینیک خصوصی

اقتصاد گرانادا

گرانادا دارای اقتصادی پایدار است که عمدتاً بر کشاورزی و توریسم تکیه دارد. محصولات کشاورزی شامل موز، کاکائو، جوز هندی، لیمو، آووکادو، قهوه، نیشکر و بسیاری ادویه‌های خاص است. این کشور دومین تولیدکننده بزرگ جوز دنیا بعد از اندونزی است. صنایع تولیدی این کشور نیز درزمینهٔ های تولید نوشیدنی و مواد غذایی، نساجی و مونتاژ قطعات الکترونیک جهت صادرات فعال است.

اقتصاد گرانادا در دهه‌های گذشته بیشتر به سمت ارائه خدمات و جذب توریست رفته است. این کشور از طریق این صنعت بیشترین میزان سودآوری و سرمایه را جذب کرده است. با توجه به شرایط مناسبی که برای سرمایه‌گذاری وجود دارد، امکان اخذ تابعیت از طریق پاسپورت گرانادا به‌راحتی امکان‌پذیر است.

grenada passport 1 - پاسپورت گرانادا

پاسپورت گرانادا

اخذ پاسپورت گرانادا و تابعیت این کشور از راه‌های متعددی قابل‌دستیابی است که برخی از آن‌ها عبارت‌اند از:

از طریق کار

یکی از راه‌های مهاجرت به کشوری دیگر، مهاجرت از طریق کار است. در این نوع مهاجرت که خود دارای چند روش است، قبل از هرگونه اقدامی می‌بایست عوامل متعددی چون مالیات بر درآمد، نرخ بیکاری، تورم، هزینه‌های و شرایط زندگی، میزان حقوق دریافتی، مشاغل موردنیاز آن کشور و شاخص قیمت مصرف‌کننده را موردبررسی قرار دهید.

برنامه مهاجرت استانی

اگر قصد دریافت پاسپورت گرانادا از طریق کاری رادارید بهتر است بدانید نرخ بیکاری در این کشور تقریباً بالاست و با توجه به اعلام وب‌سایت رسمی دولت، در سال 2018 در حدود ۲۴٪ می‌باشد. این مسئله موجب می‌گردد تا امکان یافتن کار در این کشور کمی مشکل باشد.

از طریق تحصیل

یکی از روش‌های اخذ پاسپورت گرانادا و اقامت در این کشور، از طریق تحصیلی است. این کشور دارای دو دانشگاه است که دانشگاه سنت جورج (SGU) در سطح جهان شناخته‌شده است. این دانشگاه علاوه بر رشته‌های پزشکی، برخی رشته‌های غیرپزشکی را نیز ارائه می‌دهد.

میزان شهریه دانشگاه‌ها نیز به نوع رشته تحصیلی و همچنین نوع دانشگاه انتخابی وابسته است. متوسط شهریه هر ترم دانشگاه سنت جورج حدود 25.000 دلار است. البته به دلیل هزینه‌های زیاد این روش، به متقاضیان مهاجرت، پیشنهاد نمی‌گردد.

از طریق سرمایه‌گذاری

به گفته وزیر تجارت، صنعت و امور تعاونی‌ها، امکان اخذ پاسپورت گرانادا از طریق خرید املاک تائید شده در بازار و سرمایه‌گذاری در این کشور وجود دارد.

اخذ شهروندی گرانادا از طریق سرمایه‌گذاری بین‌المللی یکی از جدیدترین برنامه‌های مهاجرتی است. شرکت در برنامه‌های سرمایه‌گذاری منجر به اخذ تابعیت و پاسپورت برای فرد و خانواده وی خواهد شد. این سرمایه‌گذاری دارای دو نوع برنامه است.

  • سرمایه‌گذاری 350.000 دلاری درزمینهٔ خرید ملک مورد تائید دولت
  • کمک مالی 200.000 دلاری بدون بازگشت به دولت گرانادا (این مبلغ برای خانواده‌ای چهارنفره می‌باشد و به ازا هر نفر اضافه‌تر می‌بایست ۲۵,۰۰۰ دلار بیشتر پرداخت گردد.)

درخواست اخذ پاسپورت و تابعیت این کشور، پس از سرمایه‌گذاری قابل ثبت است. تمامی اعضای خانواده سرمایه‌گذار به‌صورت جداگانه توسط دولت موردبررسی قرار خواهند گرفت. مسئله مهم در مورد سرمایه‌گذاری در گرانادا این است که مبلغ سرمایه‌گذاری شده به مدت چهار سال نزد دولت گرانادا نگه‌داشته شده و قابل‌دسترس نخواهد بود.

از طریق ازدواج

از طریق ازدواج با یک فرد مقیم گرانادا و یا یک فرد گرادانایی می‌توانید اقامت دائم این کشور را دریافت نمایید. پس از ثبت ازدواج به‌صورت رسمی، با ارائه مدارک موردنیاز می‌توانید برای اخذ تابعیت درخواست دهید. این مدارک به شرح زیر هستند:

  • تکمیل فرم‌های درخواست شهروندی گرانادا
  • گواهی سلامت شخصیت از کشور مبدأ
  • اصل و کپی گواهی ازدواج
  • اصل و کپی گواهی تولد
  • ارائه رضایت‌نامه از همسر قبلی در صورت وجود و یا گواهی فوت همسر سابق
  • گواهی تمکن مالی برای تأمین هزینه‌های زندگی

از طریق تولد

از سال 1950 به بعد به‌تمامی نوزادانی که در خاک کشور گرانادا متولد شدند، تابعیت و پاسپورت گرانادا داده می‌شود. در این روش اخذ اقامت، نحوه حضور والدین در کشور (از طریق توریستی، تحصیلی، کاری و…) مورد اهمیت نمی‌باشد.

از طریق شهروندی و آشنایی بافرهنگ مردم

آشنایی با زبان و فرهنگ و همچنین آمیخته‌شده با رفتار و فرهنگ مردم گرانادا را که به آن Naturalization گفته می‌شود، یکی از روش‌های اخذ اقامت دائم و پاسپورت گرانادا است. افراد تبعه خارجی می‌توانند با پنج سال زندگی قانونی از طریق روش‌های مهاجرتی در این کشور، درخواست اقامت دائم دهند. پس از دو سال تابعیت و پاسپورت گرانادا به آن‌ها اعطا خواهد شد.

مزایای داشتن پاسپورت گرانادا

ممکن است این سؤال برایتان به وجود آید که چرا پاسپورت گرانادا؟ در پاسخ به این سؤال باید بگوییم انتخاب این کشور به این دلیل است که در مدت‌زمان بسیار کوتاهی نسبت به سایر کشورها می‌توان پاسپورت و شهروندی خود را دریافت نمود.

دعوتنامه ویزای توریستی چیست؟

روند رسیدگی به پرونده‌های درخواست مهاجرت به این کشور بسیار سریع بوده و زبان رسمی رایج در کشور، انگلیسی است. داشتن پاسپورت و شهروندی این کشور مزایای و امکانات متعددی را در اختیار دارنده آن قرار خواهد داد. برخی از آن‌ها عبارت‌اند از:

  • اخذ پاسپورت دوم و تابعیت در حدود 4 الی 6 ماه
  • امکان سفر بدون نیاز به ویزا به 124 کشور دنیا ازجمله انگلستان، کشورهای حوزه شنگن، چین، هنگ‌کنگ، سنگاپور، کشورهای آمریکای جنوبی و…
  • امکان اخذ ویزای سرمایه‌گذاری E2 یا ویزای چند بار ورود ۱۰ ساله برای ایالات‌متحده آمریکا و کانادا
  • بدون هیچ الزام زبان یا آموزشی
  • شهروندی مادام‌العمر گرانادا
  • امکان داشتن دو تابعیت به‌صورت هم‌زمان با داشتن پاسپورت گرانادا
  • اخذ شهروندی و پاسپورت گرانادا برای اعضای خانواده ازجمله همسر، فرزندان تا ۲۵ سال و والدین بدون توجه به سن آن‌ها
  • مکانی زیبا برای زندگی
  • امکان مالکیت مطلق املاک و مستغلات در یک پروژه مورد تائید
  • عدم نیاز به سفر و اقامت در گرانادا در طول فرایند درخواست
  • امکان اقامت و تحصیل رایگان در انگلیس و اروپا
  • عدم نیاز به مصاحبه، تجربه مدیریتی یا تحصیلات
  • پاسپورت بااعتبار 10 ساله و سهولت تمدید اعتبار آن

یکی از بهترین ویژگی‌هایی که می‌توان به آن اشاره کرد، عدم اختصاص مالیات بر دارایی، ارث، سود حاصل از فروش سهام یا ملک و درآمدی که از هرجای جهان به دست آید، است.

با پاسپورت های کشورهای دیگر آشنا شوید:

پاسپورت آندورا

پاسپورت دومینیکا

پاسپورت سنت لوسیا

پاسپورت اکوادور

پاسپورت آنتیگوا و باربودا

[تعداد: 3    میانگین: 4.7/5]

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *