Immigration of photographers - مهاجرت کاری عکاسان

عکاسی یک زمینه کاری بزرگ و سرگرم کننده است، اما همچنین می‌تواند یک شغل حرفه‌ای هیجان‌انگیز باشد مخصوصاً اگر بستر کاری مناسبی برای آن فراهم باشد. بسیاری از علاقه‌مندان به عکاسی به دنبال داشتن پیشرفت بیشتر به کار کردن در کشورهای دیگر روی می‌آورند. مهارت‌های لازم تحصیل، مهارت‌های ارتباطی، پتانسیل خلاقیت و … مواردی هستند که به هنگام بررسی پرونده‌های مهاجرتی عکاسان مورد بررسی قرار می‌گیرد. اگر به دنبال جمع‎آوری اطلاعات در مورد مهاجرت کاری عکاسان هستید با ما همراه باشید.

مهارت‌های مورد نیاز برای عکاسی

شغل عکاسی به حرفه‌ای گفته می‌شود که خدمات تصویری را عرضه می‌نمایند، این حرفه امکان جاودانه کردن اتفاقات مهم و لحظه‌های حساس زندگی را فراهم نموده است. این شغل بیشتر از اینکه که به مدرک دانشگاهی احتیاج داشته باشد به میزان ذوق و استعداد فرد وابسته است و یک فن تجربی محسوب می‌گردد.

آگاهی از علم ثبت تصاویر، چگونگی به کار بردن دوربین عکاسی و تنظیمات آن، بهره‌گیری از سوژه‌های جذاب و خلاقانه مجموعه‌ای از توانایی‌هایی هستند که فرد علاقه‌مند به فعالیت در حوزه عکاسی باید به آنها تسلط داشته باشد.

فرد بعد از گذراندن دوره‌های آموزشی و آکادمیک در دانشگاه‌ها، می‌تواند کسب و کار خود را شروع کرده و بسته به اینکه در کدام حوزه علاقه‌مند است، فعالیت خود را آغاز نماید.

Immigration of photographers 1 - مهاجرت کاری عکاسان

درآمد شغل عکاسی در کشورهای حوزه شنگن و کانادا

درآمد کار عکاسی در کشورهای خارجی به پارامترهای متعددی وابسته است که تمامی آنها در درآمد عکاس در این کشورها تأثیرگذارند. برخی از این پارامترها عبارت‌اند از:

– شهر محل زندگی و کار عکاس

– تخصص فرد در عکاسی

– سابقه کاری و رزومه فرد

– مدارک متقاضی در زمینه عکاسی

– ساعت کاری و شرکتی که فرد در آن مشغول به کار می‌گردد

بهترین کشور برای مهاجرت کاری عکاسان

یکی از گزینه‌های مناسب برای این افراد کانادا می‌باشد. به‌طور کلی این کشور به وابسته داشتن ویژگی‌هایی از جمله امنیت، هزینه زندگی، نرخ بیکاری، بهداشت و کیفیت به یکی از کشورهای مناسب برای مهاجرت تبدیل شده است.

[تعداد: 3    میانگین: 4/5]

2 دیدگاه برای “مهاجرت کاری عکاسان”

  1. با عرض سلام و خسته نباشید
    من سه سؤال از خدمتتان درمورداقدام از روش خوداشتغالی فدرال دارم:
    ازشمادرخواست دارم مقداری در این مورد توضیح دهید که اگر فردی به‌عنوان مؤلف یا عکاس بخواهد از این روش اقدام کند، چه اقداماتی رابایدانجام دهد و چه شرایطی باید داشته باشد؟
    آیا داشتن مدرک آیلتس برای اقدام از این روش امتیاز محسوب می‌شود؟
    کل هزینه مهاجرت از این روش چه مقدارمیباشد؟

    1. باید قراردادهایی را ارائه نمایند که نشان دهند به‌عنوان فرد خود اشتغال (و نه به‌صورت استخدامی) در 2 سال گذشته مشغول به کار بوده‌اند و هزینه زندگی خود را از این راه تأمین کرده‌اند
      بله. دانش زبان امتیاز مثبت می‌باشد هرچند الزامی نیست
      بسته به تعداد افراد خانواده متفاوت است. برای بررسی شرایط و هزینه‌های این روش با دفتر تهران تماس بگیرید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *