مهاجرت کاری دندان پزشک

امکان مهاجرت دندان پزشک از طریق ویزای کاری و یا تحصیلی وجود دارد و این افراد می توانند با استفاده از این روش ها به زندگی در کشورهای حوزه شنگن و کانادا بپردازند. در این مطلب به بررسی تمامی مواردی که افراد متقاضی مهاجرت کاری دندان پزشک باید بدانند خواهیم پرداخت.

شرایط مهاجرت کاری دندان پزشک

مهاجرت کاری دندان پزشکان اصفهان، تهران، شیراز و تمامی شهرهای ایران یکی از روش‎های مفید برای اخذ اقامت است. فرد با داشتن مدرک دندانپزشکی برای دریافت ویزای کاری کشورهای حوزه شنگن و کانادا باید مدرک زبان حداقل B2 داشته باشد و همچنین این فرد باید بتواند یک سوپروایزر یا همان استاد راهنما را از داخل ایران پیدا کرده و با او از طریق مکاتبه در ارتباط باشد. فرد باید بتواند استاد راهنمای خود را قانع سازد و سپس با یک بیمارستان در کشور مقصد قرار داد ببندد.

بیمارستان مورد نظر باید پذیرای متقاضی باشد و این امر باید مورد تایید سفارت نیز قرار بگیرد. تمامی این مراحل نیاز به آشنایی قبلی دارند و فرد باید با برنامه ریزی دقیق و با کمک مشاورین با تجربه اقدام به دریافت ویزای کاری نماید.

مهاجرت کاری دندان پزشک به سوئد

یک قانون دندانپزشکی در کشور سوئد وجود دارد که بیان می کندهمه شهروندان سوئد حق دارند به خوبی و در حد کافی و استاندارد از دندانشان مراقبت صورت بگیرد؛ و به همین دلیل مهاجرت دندانپزشک به سوئد بسیار مورد استقبال این کشور است.

برای مهاجرت به سوئد از طریق دندانپزشکی فرد باید مدرک زبان سوئدی داشته باشد و آن را ارائه دهد؛ اما بدلیل اینکه آزمون های سوئدی در کشور ایران و دبی برگزار نمی گردند؛ شخص باید برای دریافت مدرک زبان سوئدی ویزای سوئد را اخذ کرده و برای شرکت در آزمون به این کشور برود و بر فرض قبولی باید وارد مرحله معادل سازی گردد.

مهاجرت کاری دندان پزشک

با توجه به شرایط فوق مهاجرت کاری دندان پزشک به سوئد به هیچ عنوان پیشنهاد نمی گردد و بهتر است این افراد از طریق اخذ اقامت سایر کشورها مانند اتریش و یا آلمان اقدام نماید.

مهاجرت کاری دندان پزشک به اتریش و آلمان

اتریش واقع در قلب اروپا و یک مقصد محبوب برای تحصیل پزشکی و دندانپزشکی در اروپا محسوب می شود. اکثر پزشکان و دندان پزشک از کشورهای همسایه، به ویژه آلمان، جمهوری چک و اسلواکی، به کشور اتریش آمده اند.

شرایط کار پزشکان و دندان پزشک در کشورهای آلمان و اتریش تقریبا بصورت یکسان می باشد. فقط با یک تفاوت که پزشکان برای هرگونه اقدامی در کشور آلمان نیازمند ارائه مدرک زبان آلمانی در حد B2 بوده که این قانون در ارتباط با کشور اتریش صدق نمی کند و پزشکان در صورتی که شرایط کار را داشته باشند می توانند دوره های زبان خود را در خاک کشور اتریش سپری کنند. پزشکان و دندان پزشک برای کار و تحصیل در کشور اتریش باید مدارک خود را معادلسازی کنند. مدت زمان در نظر گرفته شده برای سپری کردن دوران معادل سازی معمولا ۱ سال می باشد.

پزشکان پس از سپری کردن دوران تعیین شده می توانند برای تخصص در رشته انتخابی خود اقدام نمایند و به همراه سپری کردن این دوره تخصص از شرایط ویژه ای که کشورهای آلمان و اتریش برای پزشکان در نظر می گیرد بهره مند شوند. شرایط در نظر گرفته معمولا پرداخت ماهیانه حقوق به دانشجویان دوره های تخصص می باشد که این نکته مثبت برای آلمان و اتریش است.

راه حل دوم برای پزشکان در صورت نیاز شهر انتخابی‌شان برای کار، اقدام برای مجوزهای لازمه برای احداث مطلب می‌باشد که پس از آن به‌عنوان پزشک مشغول به کار شوند. دیگر شرایط مهاجرت پزشکان و دندان پزشک به اتریش این است که پزشکان و دندان پزشک پس از اینکه ورود به کشور اتریش و پس از یک ماه که کارت اقامت خود را دریافت نمودند، می‌توانند برای همراهان خود نیز اقدام نمایند و پس از مدت یک ماه خانواده نیز به آن‌ها ملحق شود.

[تعداد: 2    میانگین: 5/5]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *