مهاجرت کاری پزشکان متخصص

در سالیان اخیر، مهاجرت پزشکان به کشورهای حوزه شنگن و کانادا رواج زیادی پیدا کرده است و علت اصلی آن هم درآمد و شرایط خوب زندگی پزشکان در این کشورها است. در این مطلب به بررسی مهاجرت کاری پزشکان متخصص می‌پردازیم.

شرایط مهاجرت کاری پزشکان متخصص

تمامی پزشكان فارغ‌التحصیل در غير از اتحاديه اروپا براي اينكه بتوانند در سيستم پزشكی كشور آلمان به کار مشغول شوند می‌بایست ابتدا در يك امتحان ارزش مساويی شرکت نمایند كه اجرا و برگزاري آزمون توسط ايالت مربوطه مديريت می‌شود. قبولی در اين آزمون بیانگر این می‌باشد که متقاضي معادل يك پزشك تحصیل‌کرده در كشور آلمان تخصص كافی را براي انجام كار پزشكی دارد.

براي ادامه تحصيل و كسب تخصص و يا دريافت اجازه طبابت و كار رسمي به‌عنوان يك پزشك، گذراندن اين امتحان الزامی است. در طي سال‌های اخير به دلیل كمبود پزشكان متخصص در کشور آلمان، اين كشور يك برنامه درازمدت را براي ورود پزشكان عمومی از كشورهاي غیراروپایی درزمینه دريافت تخصص در دستور كار خود قرار داده است. به همین دلیل همه‌ساله تعداد زيادي متخصص جذب بیمارستان‌های اين كشور می‌شود.

مهاجرت کاری پزشکان متخصص

مدارک مورد نیاز برای مهاجرت کاری پزشکان متخصص

  • رزومه استاندارد آلمانی به همراه عکس
  • کپی اول پاسپورت (امضا شده)
  • دانشنامه و زیر نمرات
  • کارت عضویت پزشکان
  • پروانه دائمی پزشکی در صورت موجود بودن
  • پروانه مطب در صورت موجود بودن
  • ترجمه شناسنامه یا کارت ملی
  • گواهی تأییدیه از بیمارستان یا دانشگاه (ترجیحاً ۳ سال سابقه كار بيمارستاني. براي اخذ پذيرش از بیمارستان‌ها اين سابقه كار مهم است)
  • گواهی اشتغال در کلینیک یا بیمارستان
  • ۶ قطعه عکس (خانم‌ها بدون حجاب)
  • ارائه گواهی سلامت جسمانی
  • ارائه گواهي عدم سوءپیشینه
  • ارائه گواهی عدم سوءپیشینه سازمان نظام پزشكی

هزینه مهاجرت پزشکان از طریق ویزای کاری

عمده هزينه متقاضيان شامل موارد ذيل است:

  • مخارج رده‌های زبان آلماني در ايران.
  • هزینه‌های ترجمه و تأیید مدارك به زبان آلماني
  • سفر احتمالي به كشور آلمان براي انجام مصاح.
  • دستمزد وكيل و نماينده

هزینه‌های اقامت در كشور آلمان براي آماده شدن و گذراندن آزمون‌ها كه با توجه به کمک‌های احتمالي بیمارستان‌ها و اينكه متقاضي در چه شهري قرار دارد متفاوت است.
لازم است كه متقاضيان مخارج  ماهیانه را پیش‌بینی کنند

مهاجرت کاری پزشکان متخصص به استرالیا

در حال حاضر، کشورهایی مانند آمریکا، کانادا و نیوزیلند شرایط بسیار سختی برای مهاجرت پزشکان در نظر گرفته‌اند اما کشور استرالیا به دلیل نیاز شدید به پزشکان این شرایط را ساده‌تر نموده است و به گزینه مناسبی برای اخذ ویزای کاری پزشکان تبدیل گشته است.

مهاجرت پزشکان به آمریکا

شانس اخذ ویزای کاری برای آمریکا بسیار پایین بوده و پروسه دشواری دارد که ممکن است تا دو سال نیز به طول انجامد، اما شرایط پیدا کردن کار برای پزشکان در آمریکا در صورتی که از قبل در این کشور اقامت داشته باشند بسیار راحت‌تر است بنابراین اگر قصد زندگی و کار در آمریکا را دارید ابتدا به دنبال اخذ اقامت این کشور باشید و اگر موفق شدید وارد آمریکا شوید برای سایر موارد اقدام نمایید.

مهاجرت پزشکی به آلمان

بیشترین درآمد برای پزشکان و دندان‌پزشکان در بین کشورهای حوزه شنگن و کانادا به کشور آلمان تعلق گرفته است و مدرک پزشکی ایرانی در آلمان از ارزش بالایی برخوردار است؛ به همین دلیل پزشکان تمایل بسیاری به انجام کار در این کشور دارند. افراد فارغ‌التحصیل در رشته‌های پزشکی شامل پزشک عمومی، پزشک متخصص و دندانپزشکی با دریافت مدرک زبان آلمانی حداقل B2 و گذراندن دوره معادل‌سازی مدرک تحصیلی می‌توانند در مراکز درمانی و پزشکی آلمان شروع به کار نمایند، اخذ این ویزا نیاز به داشتن پیشنهاد کاری ندارد.

این افراد در ابتدا باید در دوره اینترنشیپ که برای پزشکان آلمان برگزار می‌گردد شرکت نمایند، مدت زمان این دوره بسته به دانشگاهی که فرد در آن تحصیل نموده متفاوت است. ورود از طریق مدرک پزشکی به آلمان یکی از راه‌های کم هزینه و مطمئن برای اقامت در این کشور می‌باشد.

مهاجرت پزشکی به اتریش

یکی از بهترین کشورها برای مهاجرت کاری پزشکان، کشور اتریش می‌باشد. پزشکان برای مهاجرت به اتریش برای کار و تحصیل ابتدا باید مدرک تحصیلی خود را معادل‌سازی نمایند، از دیگر شرایط مهم برای اخذ ویزای کاری و تحصیلی در رشته پزشکی، مورد قبول بودن مدرک تحصیلی فرد برای این کشور است.

مهاجرت پزشکی به آفریقای جنوبی

کشور آفریقای جنوبی به‌عنوان یکی از سی کشور برتر دنیا یکی دیگر از گزینه‌های مناسب برای کار پزشکان در کشورهای خارجی است، از آنجا که شهرهای ژوهانسبورگ و کیپ‌تاون در این کشور با کمبود پزشک مواجه هستند افراد می‌توانند برای اشتغال در مراکز پزشکی آنها درخواست دهند.

ویزای کاری پزشکان در آفریقای جنوبی جزو ویزاهای طولانی مدت بوده و فرد بدون داشتن قرارداد و یا پیشنهاد کاری می‌تواند به مدت دو سال برای انجام کار در این کشور اقامت داشته باشند، از مزایای اخذ ویزای کاری آفریقای جنوبی این است که فرد می‌تواند خانواده و همراهان خود را نیز برای اقامت به این کشور ببرد.

[تعداد: 2    میانگین: 4/5]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *