residency financial ability ecuador 1 - اقامت تمکن مالی در اکوادور
Financial Ability Residence In Ecuador
زمان مطالعه: 3 دقیقه

راه‌های مختلفی وجود دارد که متقاضیان اقامت در کشور اکوادور می‌توانند از طریق آن‌ها به هدف خود برسند. یکی از روش‌های اقامت در این کشور زیبا، اثبات تمکن مالی می‌باشد. هزینه مهاجرت از این روش نسبتاً بیشتر از سایر روش‌ها بوده و برای افرادی که توانایی مالی خوبی دارند مناسب است. در این مطلب به بررسی روش اقامت تمکن مالی در اکوادور پرداخته‌ایم.

اقامت تمکن مالی در اکوادور

ثبت درخواست اقامت تمکن مالی در اکوادور مخصوص افرادی است که ازنظر اوضاع اقتصادی کاملاً مستقل بوده و یا توانایی ارائه مدارک تمکن مالی از طرف همسر یا خانواده را داشته باشند. ثبت درخواست این ویزا نیز همچون سایر انواع ویزا می‌بایست در سفارت صورت گیرد.

مهاجرت و اخذ اقامت تمکن مالی در اکوادور نیازمند ارائه مدارکی حاکی از توانایی مالی مطلوب و در حد می‌باشد. این مدارک می‌تواند ارائه سند ملک شش‌دانگ، مغازه، حساب بانکی با گردش حساب بالا، سهام در بورس و … باشد. حداقل مبلغ قابل‌ارائه برای اخذ ویزا از این طریق حدود 25.000 دلار می‌باشد.

شرایط و مدارک اخذ اقامت تمکن مالی در اکوادور

ویزای تمکن مالی به افرادی تعلق می‌گیرد که از نظر اقتصادی مستقل بوده و یا افرادی آنها را حمایت می‌نمایند، در واقع این افراد باید توانایی پرداخت هزینه‌های خود را در مدت زمان مشخص شده بدون انجام کار در داخل خاک اکوادور داشته باشند. مدارک مورد نیاز برای اخذ اقامت از این روش به شرح زیر می‎باشد:

  • ارائه مدارکی مبنی بر اثبات تمکن مالی
  • ارائه گواهی سوء پیشینه
  • ارائه کارت ملی، شناسنامه و عکس
  • ارائه مدارک ازدواج در صورت وجود
  • ارائه ضمانت مالی

لازم به ذکر است که تمامی مدارک نامبرده باید به زبان اسپانیایی ترجمه شده و به همراه اصل آنها به سفارت تحویل داده شود. فرد با ارائه مدارک اثبات تمکن مالی به دولت کشور اکوادور ثابت می‌نماید که توانایی پرداخت هزینه‌های زندگی در این کشور بدون داشتن کار و منبع درآمد از داخل خاک اکوادور را دارد.

مراحل اخذ اقامت دائم اکوادور از طریق تمکن مالی

با اثبات تمکن مالی و ارائه مدارک مورد نیاز به فرد اجازه اقامت موقت داده می‌شود که هر ساله باید تمدید گردید، در نهایت با گذشت 3 تا 5 سال در صورت رعایت قوانین فرد می‌تواند اقامت دائم این کشور را به دست آورد.

residency financial ability ecuador - اقامت تمکن مالی در اکوادور

اقامت اعضای خانواده از طریق اثبات تمکن مالی

در این روش به اعضای خانواده فرد که شامل همسر و فرزندان زیر 18 سال می‌باشد نیز اجازه اقامت دائم می‌شود، همچنین تمامی اعضای خانواده اجازه تحصیل و شرکت در دوره‌های آموزشی را دارند اما نمی‌توانند شغل یا کار داشته باشند.

حداقل سرمایه لازم برای اثبات تمکن مالی در ترکیه

حداقل سرمایه لازم برای اخذ اقامت از این طریق 25000 دلار می‌باشد. همچنین میزان درآمد فرد باید سالیانه حدود 12000 دلار باشد که این مبلغ به ازای هریک از افراد خانواده 500 دلار بیشتر می‌شود.

دریافت ویزای تمکن مالی چه مدت طول می‌کشد؟

معمولاً پروسه دریافت ویزا از این روش 4 تا 8 ماه به طول می‌انجامد.

آیا فرد در مدت زمان اقامت از این روش اجازه خروج از خاک اکوادور را خواهد داشت؟

فرد در دو سال اول اقامت خود اجازه دارد سالی یک‌بار و آن هم به مدت 90 روز از اکوادور خارج شود، در غیر این صورت و اگر مدت زمان خروج فرد از کشور بیش از 90 روز گردد، امکان لغو ویزای وی وجود دارد.

با مهاجرت و اخذ اقامت از طریق تمکن مالی در کشور هدف خود بیشتر آشنا شوید:

اقامت تمکن مالی در آلمان

اقامت تمکن مالی در کانادا

اقامت تمکن مالی در هلند

اقامت تمکن مالی در استرالیا

اقامت تمکن مالی در ترکیه

اقامت تمکن مالی در سوئد

اقامت تمکن مالی در اسپانیا

اقامت تمکن مالی در انگلیس

[تعداد: 3    میانگین: 5/5]

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *