residency investment ecuador 1 - سرمایه گذاری در اکوادور
Investment In Ecuador
زمان مطالعه: 2 دقیقه

واحد پول اکوادور دلار آمریکا و زبان رسمی این کشور، زبان اسپانیایی می‌باشد. عمده محصولات صادراتی و وارداتی این کشور از میگو، ماهی، کاکائو، موز و چوب برای صادرات و کالاهای صنعتی و سوخت برای واردات تشکیل شده است. اقامت این کشور در دو نوع دائمی و موقت از روش‌های گوناگونی امکان‌پذیر است، یکی از این روش‌ها سرمایه گذاری در اکوادور می‌باشد که در این مطلب به بررسی آن پرداخته‌ایم.

اقتصاد اکوادور و زمینه‌های مناسب برای سرمایه گذاری

هزینه زندگی در اکوادور به نسبت سایر کشورها بیشتر بوده و نرخ تورم این کشور در سال‌های اخیر غیر قابل کنترل گشته است، اما با وجود چنین شرایطی شاخصه‌های اقتصادی این کشور رو به سمت مثبت هستند. این کشور از بازار کار مناسبی برای جذب سرمایه از کشورهای خارجی برخوردار است.

فعالیت شرکت‌های خصوصی مهم‌ترین منابع اقصا دی این کشور هستند، همچنین بسیاری از چشم‌اندازهای اقتصادی این کشور در بخش پتروشیمی قرار گرفته است. بخش‌های کشاورزی، گردشگری، املاک و مستغلات و ماهی گیری و آبزی‌پروری مناسب‌ترین بخش‌ها برای سرمایه گذاری در این کشور می‌باشند.

residency investment ecuador - سرمایه گذاری در اکوادور

سرمایه‌گذاری در اکوادور

کشور اکوادور در جهت بهبود و رونق اقتصادی، اقدام به جذب سرمایه‌گذارهای خارجی به‌صورت مستقیم می‌کند. سرمایه‌گذاری در اکوادور برای چهار  بخش اصلی انجام می‌گیرد. این بخش‌ها عبارت‌اند از:

  • کشاورزی و جنگلداری
  • گردشگری
  • املاک و مستغلات
  • ماهی گیری و آبزی‌پروری

با خرید ملک به‌عنوان یکی از روش‌های سرمایه‌گذاری در اکوادور، ضمن اینکه کشور اکوادور مالکیت قطعی و شخصی شمارا به رسمیت می‌شناسد، می‌توانید اقامت خود و اعضای خانواده را به‌صورت دائم دریافت کنید.

قیمت آپارتمان در پایتخت اکوادور از ۱۰۰ الی ۱۵۰ هزار دلار برای یک آپارتمان یک خوابه می‌باشد. برای این کار نیاز به ترجمه مدارکتان به زبان اسپانیایی و ارائه گواهی عدم سو پیشینه می‌باشید. همچنین ارائه پرینت حساب الزامی است. این اقامت بعد از حداقل ۵ سال به تابعیت و اخذ پاسپورت اکوادور در صورت رعایت قوانین، ختم خواهد شد.

شرایط و مدارک اقامت از طریق سرمایه گذاری در اسپانیا

دریافت ویزای سرمایه گذاری یک روش اقامتی مناسب برای افرادی است که از شرایط مالی نسبتاً خوبی برخوردار می‌باشند، همه روزه افراد بسیاری  متقاضی اخذ اقامت از این طریق هستند.

این نوع ویزا به افرادی تعلق می‌گیرد که قصد سرمایه گذاری در کشور اکوادور را داشته باشند، که متقاضی برای اخذ ان باید مبالغ مورد نظر را در این کشور سرمایه گذاری نماید و از شرایط برخوردار باشد. با اخذ ویزای سرمایه گذاری فرد از تمامی امکانات این ویزا برخوردار می‌گردد.

مدارک مورد نیاز برای این روش به شرح زیر می‌باشد:

– پاسپورت با حداقل 6 ماه اعتبار

– پرداخت مبالغ سرمایه گذاری

– تکمیل فرم درخواست ویزا

– ارائه مدارک گردش حساب مالی

– ارائه شناسنامه و کارت ملی

– گواهی عدم سوءپیشینه

با مهاجرت و اخذ اقامت از طریق سرمایه گذاری در کشور هدف خود بیشتر آشنا شوید:

سرمایه گذاری در آلمان

سرمایه گذاری در کانادا

سرمایه گذاری در هلند

سرمایه گذاری در استرالیا

سرمایه گذاری در ترکیه

سرمایه گذاری در سوئد

سرمایه گذاری در اسپانیا

[تعداد: 1    میانگین: 5/5]

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *