residency investment spain 1 - سرمایه گذاری در اسپانیا

کشور اسپانیا از نظر وضعیت اقتصادی رتبه دهم در جهان را به خود اختصاص داده است و بنابراین به یکی از گزینه‌های مناسب برای سرمایه‌گذاری تبدیل شده است، سرمایه‌گذاری در اسپانیا از روش‌های مختلفی امکان‌پذیر است که به شرح آنها می‌پردازیم.

کشور اسپانیا

اسپانیا یکی از کشورهای مهم اروپایی غربی بوده و اخذ اقامت این کشور یکی از بهترین روش‌ها برای اخذ اقامت اروپاست. آب‌وهوای اسپانیا در طول تابستان بسیار گرم و در زمستان معتدل است. زبان مردم آن اسپانیایی و کاتالان است و واحد پول آن یورو می‌باشد.

اقامت از طریق سرمایه‌گذاری در اسپانیا

انواع مختلف سرمایه‌گذاری در این کشور شامل سرمایه‌گذاری از طریق ثبت شرکت و خرید ملک می‌باشد که نیاز به دریافت ویزا دارد. به‌این‌ترتیب که با استفاده از این روش فرد یک اقامت دوساله دریافت می‌کند که امکان تمدید آن وجود دارد، برای تمدید ویزا لازم نیست که فرد طی این دو سال در خاک اسپانیا اقامت داشته باشد، بلکه کافی است سالی یک‌بار به این کشور سفر نماید.

بعد از گذشت 5 سال و درصورتی‌که دارنده ویزا سالانه 6 ماه را در خاک اسپانیا گذرانده باشد، دارای سوءسابقه نباشد و همچنان ملک و یا شرکت ثبت‌شده را داشته باشد، می‌تواند برای دریافت تابعیت درخواست دهد.

residency investment spain - سرمایه گذاری در اسپانیا

شرایط اخذ ویزای سرمایه‌گذاری اسپانیا

  • سن بالای 18 سال
  • اثبات تمکن مالی
  • اثبات برخورداری از سلامت جسمی و روحی
  • نداشتن سوءسابقه

مزایای سرمایه‌گذاری در اسپانیا

اسپانیا با داشتن اقتصادی رو به رشد، خانه‌های ارزان، استانداردهای بالای زندگی و بهداشت و درمان، بستر مناسبی جهت سرمایه‌گذاری و راه‌اندازی مشاغل متعدد است.

– اخذ اقامت در کوتاه‌ترین زمان ممکن

– امکان اخذ اقامت برای همسر و فرزندان

– امکان گرفتن تابعیت اسپانیا

– ملزم نبودن برای اقامت در اسپانیا

– برخورداری از شبکه حمل‌ونقل کارآمد

اخذ پاسپورت اسپانیا

همان‌طور که گفتیم بعد از گذشت 5 سال از سرمایه‌گذاری و درصورتی‌که فرد در این 5 سال، هر سال 6 ماه را در اسپانیا گذرانده باشد می‌تواند برای دریافت اقامت دائم درخواست دهد، در غیر این صورت این امکان را دارد که همچنان ویزای خود را به‌طور موقت تمدید نماید، اما اخذ اقامت دائم به معنی شهروندی اسپانیا نیست. برای دریافت پاسپورت و تابعیت اسپانیایی فرد باید به مدت 10 سال، 183 روز از هرسال را در این کشور اقامت داشته باشد و علاوه بر این، بر زبان اسپانیایی مسلط باشد.                                                                                                                                                         

[تعداد: 1    میانگین: 5/5]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *