residency investment sweden - سرمایه گذاری در سوئد

کشور سوئد با تبدیل شدن به مرکزی برای توسعه فناوری، شرایط مناسبی برای جذب سرمایه از سایر کشورها فراهم کرده است. در این مطلب به بررسی جنبه‌های مختلف اقامت سرمایه‌ گذاری در سوئد پرداخته‌ایم.

شرایط سرمایه‌گذاری در سوئد

– داشتن ویزا با حداقل دو سال و 6 ماه اعتبار

– داشتن حداقل 2 سال سابقه کاری مرتبط با زمینه سرمایه‌گذاری (در 5 سال گذشته)

– داشتن مدرک تحصیلی مرتبط

– داشتن سرمایه مالی مناسب

– اثبات تمکن مالی برای پرداخت هزینه‌های شخصی و خانوادگی

residency investment sweden 1 - سرمایه گذاری در سوئد

روش‌های سرمایه گذاری در کشور سوئد

روش‌های مختلفی برای سرمایه گذاری در این کشور وجود دارد که متقاضیان اخذ اقامت سوئد و یا دریافت ویزای شنگن می‌توانند از طریق این روش‌ها اقدام نمایند. این روش‌ها عبارت‌اند از:

– راه‌اندازی یک تجارت جدید

– گرفتن امتیازات یک شرکت راه‌اندازی شده در سوئد (حداقل 51 درصد سهام کشور مورد نظر)

مزایای سرمایه گذاری در سوئد

– ساده بودن شرایط سرمایه گذاری

– عدم وجود تشریفات خاص برای سرمایه گذاری

– برخورداری از کیفیت مدیریت در خدمات مشاوره‌ای

– برخورداری از وضعیت سیاسی و اقتصادی مطلوب

– کسب مقام سوم در بین تمام کشورها از نظر شاخص آمادگی‌های شبکه جهانی

– قرار گرفتن جزو 10 کشور برتر دنیا از نظر شرایط اقتصادی، امکانات و تعهدات کاری

– دارای پایین‌ترین میزان مالیات در بین کشورهای اروپایی

– برخورداری از نظام حقوقی متعادل

– سادگی قراردادها و اسناد و مدارک در این کشور

اعتبار ویزای سرمایه گذاری سوئد و مدت‌زمان اخذ اقامت دائم

در صورتی که فرد بتواند مراحل اخذ ویزای سرمایه گذاری را درست انجام دهد به فرد اجازه داده می‌شود که به مدت دو سال در خاک سوئد اقامت داشته باشد. بعد از اتمام دو سال اول اگر فرد تمامی قوانین دولت سوئد را اجرا کرده و تخلفی نداشته باشد می‌تواند ویزای خود را تا دو سال دیگر تمدید نماید.

بعد از گذشت دو دوره دو ساله فرد می‌تواند برای دریافت اقامت دائم سوئد درخواست دهد، به شرطی که در این 4 سال مالیات‌های خود را پرداخت کرده و مرتکب جرمی نیز نشده باشد.

– اقامت اعضای خانواده در سوئد با سرمایه گذاری

فرد با اخذ اقامت از این روش به‌شرط اثبات توانایی مالی می‌تواند همسر و فرزندان زیر 21 سال را نیز با خود همراه سازد. همسر متقاضی در دو سال اول اجازه انجام کار در سوئد را ندارد مگر اینکه به‌طور مستقل و جدا از همسرش اقدام به مهاجرت نموده باشد.

فرزندان فرد اگر بالای سن قانونی باشند می‌توانند از طریق اخذ ویزای تحصیلی وارد سوئد گردند.

با شرایط سرمایه گذاری در کشور هدف خود بیشتر آشنا شوید:

سرمایه گذاری در آلمان

سرمایه گذاری در کانادا

سرمایه گذاری در هلند

سرمایه گذاری در استرالیا

سرمایه گذاری در ترکیه

سرمایه گذاری در اکوادور

[تعداد: 1    میانگین: 5/5]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *