marriage in australia - ازدواج در استرالیا
Marriage In Australia
زمان مطالعه: 3 دقیقه

یکی از راه‌های اخذ اقامت استرالیا دریافت ویزای ازدواج و یا ویزای نامزدی این کشور است. این ویزا به افرادی تعلق می‌گیرد که نامزد یا همسرشان تابعیت کشور استرالیا را داشته باشد. در واقع از طریق ویزای نامزدی یا ازدواج به فرد مقیم استرالیا اجازه داده می‌شود که نامزد یا همسر خود را برای ادامه زندگی وارد خاک استرالیا نماید. دریافت ویزای ازدواج استرالیا مانند هر نوع ویزای دیگری شرایط مخصوص به خود را دارد. در این مطلب به بررسی شرایط ازدواج در استرالیا خواهیم پرداخت.

ازدواج در استرالیا

ازدواج در استرالیا یکی از انواع روش‌های مهاجرتی و اخذ اقامت این کشور می‌باشد. این نوع اقامت برای متقاضیانی صادر می‌شود که قصد زندگی با فرد دارای شهروندی و یا اقامت دائم کشور استرالیا را داشته باشند. با ارائه مدارکی که ثابت کند دو طرف برای مدت 12 ماه گذشته با یکدیگر زندگی کرده‌اند، می‌توان برای اخذ اقامت اقدام نمود.

همراه داشتن مدارک و اسناد قانونی ازدواج ثبت‌شده در مراکز رسمی استرالیا برای اخذ ویزای ازدواج و پس‌ازآن اقامت این کشور ضروری می‌باشد. در این روش هر دو طرف می‌بایست واقعی بودن رابطه‌شان را اثبات نمایند که این امر با ارائه مدارکی مربوط به قبل و بعد از ازدواج صورت خواهد گرفت.

انواع ویزای ازدواج استرالیا

– ویزای ازدواج موقت استرالیا: این ویزا به افرادی داده می‌شود که بتوانند ثابت کنند 12 ماه با فردی از اتباع استرالیا زندگی مشترک داشته و مدارکی دال بر ازدواج رسمی ارائه دهند.

– ویزای ازدواج دائم استرالیا: این ویزا به افرادی داده می‌شود که به مدت 2 سال بعد از دریافت ویزای موقت استرالیا در این کشور اقامت داشته و با همسر استرالیایی خود زندگی کرده است.

ویزای ازدواج استرالیا به چه افرادی داده می‌شود؟

– ویزای ازدواج استرالیا برای متقاضیانی است که از طریق ازدواج با شهروند یا فرد دارای اقامت دائم استرالیا، قصد زندگی را داشته باشند.

– برای اخذ ویزای ازدواج استرالیا فرد می‌تواند داخل یا خارج از استرالیا باشد.

– شرایط و مقررات کلی مهاجرت ایجاب می‌کند که شخص متقاضی قبل از تقاضای ویزای ازدواج استرالیا، با همسر خود ازدواج قانونی کرده و مدارک کامل و سند ازدواج را همراه خود داشته باشد

اختیارات متقاضی در زمان اقامت دو ساله در استرالیا

– مجاز به انجام کار تمام وقت

– تحصیل در استرالیا (با صرف هزینه)

– بهره‌مندی از بیمه خدمات درمانی

marriage in australia 1 - ازدواج در استرالیا

شرایط اخذ ویزا از طریق ازدواج در استرالیا

  • دو طرف باید مدارک کافی برای اثبات واقعی بودن رابطه‌شان ارائه دهند
  • ازدواج رسمی باید ثبت شده باشد یا بتوانند ثابت‌کننده که در 12 ماه گذشته با یکدیگر زندگی کرده‌اند
  • هر دو طرف باید به سن قانونی رسیده باشند
  • هر دو طرف باید مدارکی دال بر مجرد بودن ارائه دهند
  • شخص اسپانسر (شخصی که تابعیت کشور استرالیا را دارد) باید متعهد شود که تا 2 سال از همسر خود حمایت مالی نماید
  • کسانی که در 5 سال گذشته اسپانسر شخص دیگری بوده‌اند فقط در شرایط خاص می‌توانند برای اسپانسری مجدد درخواست دهند

دریافت اقامت دائم از طریق ازدواج در استرالیا

پس از اینکه فرد با دریافت ویزای ازدواج وارد خاک استرالیا شد می‌تواند از مزایای شهروندی استفاده نموده و در این کشور به کار و یا تحصیل بپردازد. بعد از گذشت 2 تا 5 سال و در صورتی که هر سال ویزا تمدید شده باشد می‌توان برای اقامت دائم و یا تابعیت استرالیا درخواست داد. در طی این مدت زوج متقاضی باید با هم زندگی کرده باشند و مدارکی دال بر اثبات این موضوع ارائه دهند.

residency marriage australia 2 - ازدواج در استرالیا

با مهاجرت و اخذ اقامت از طریق ازدواج در کشور هدف خود بیشتر آشنا شوید:

ازدواج در آلمان

ازدواج در کانادا

ازدواج در هلند

ازدواج در ترکیه

ازدواج در اکوادور

ازدواج در سوئد

ازدواج در اسپانیا

ازدواج در انگلیس

[تعداد: 4    میانگین: 5/5]

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *