residency marriage ecuador - ازدواج در اکوادور
Marriage In Ecuador
زمان مطالعه: 2 دقیقه

از چه روش‌هایی می‌توان اقامت اکوادور را به دست آورد؟ اقامت از طریق ازدواج در اکوادور چه شرایطی دارد؟ مزایا و معایب اقامت در این کشور چیست؟ با ما همراه باشید قصد داریم در این مطلب به بررسی این مطالب بپردازیم.

درباره اکوادور

اکوادور یکی از شگفت‌انگیزترین و جذاب‌ترین کشورها در شمال غربی آمریکای جنوبی با تلفیقی از فرهنگ‌های بومی، معماری استعاری و همچنین مناظر طبیعی دیدنی بی‌نظیر می‌باشد. مساحت اکوادور حدود 272 هزار کیلومتر مربع و جمعیت آن تقریباً 16 میلیون نفر است.

به دلیل وقوع جنگ‌های مختلف در این کشور و برگزاری مراسم ازدواج مردم آن با ملل مختلف، این کشور بخشی از قلمروی امپراتوری اینکاها شد. زبان رسمی مردم اکوادور، زبان اسپانیایی و واحد پول این کشور، دلار آمریکا است.

شهرهای گوایاکیل، کیتو، کوئنکا، بانوس از مهم‌ترین و بزرگ‌ترین شهرهای اکوادور بوده و جاذبه‌های گردشگری آن شامل ناریز دل دیابلو، موزه پوماپونگو، پارک ملی ال کاجاس، بنای باستانی کتدرال جدید، رودخانه ریو تومه بامبا، کلیسای جامع عیسی، کلیسای وحدت ملی و پارک ال اجیدو می‌باشد.

مزایای اقامت اکوادور

– تجربه زندگی در یک کشور آرام

– نرخ بسیار پایین تورم

– هزینه‌های پایین زندگی

– آب و هوای مناسب

– داشتن مردی آرام و شاد که رفتار مناسبی با ایرانیان دارند

– داشتن جاذبه‌های گردشگری متنوع

– امکان سفر بدون محدودیت به امریکای جنوبی و بیش از 100 کشور دنیا

– عدم وجود ترافیک و آلودگی

residency marriage ecuador 1 - ازدواج در اکوادور

ازدواج در اکوادور

روش‌های گوناگونی اخذ اقامت و تابعیت اکوادور وجود دارد که یکی از آنها، ازدواج با یکی از اتباع این کشور می‌باشد. فرد با ازدواج با یک تبعه اکوادوری و اثبات آن به سفارت، می‌تواند ویزای اکوادور را دریافت کرده و در این کشور زندگی کند. بعد از گذشت 3 تا 5 سال و در صورتی که ازدواج موفقیت‌آمیز بوده باشد به فرد اجازه اقامت دائم در اکوادور داده می‌شود.

فرآیند ازدواج در اکوادور

ازدواج در اکوادور به‌گونه‌ای است که دو طرف می‌توانند ازدواج خود را به‌صورت رسمی در دفاتر اسناد داخل و خارج از اکوادور ثبت نمایند. سپس با مراجعه به سفارت اکوادور مدارک موردنیاز برای درخواست ویزای ازدواج کنند. پس‌ازاینکه سفارت ازدواج رسمی، مدارک ارائه‌شده و توانایی مالی همسر با تابعیت اکوادور برای تأمین هزینه‌های زندگی مشترک، ویزای یک‌ساله قابل تمدید اقامت در اکوادور صادر خواهد شد.

تا مدت سه سال درصورتی‌که ازدواج طرفین همچنین پابرجا باشد، ویزای ازدواج تمدید خواهد شد. پس از سه سال و در برخی موارد پنج سال تمدید ویزای ازدواج می‌توانید درخواست اقامت دائم اکوادور را بدهید.

با مهاجرت و اخذ اقامت از طریق ازدواج در کشور هدف خود بیشتر آشنا شوید:

ازدواج در آلمان

ازدواج در کانادا

ازدواج در هلند

ازدواج در استرالیا

ازدواج در ترکیه

ازدواج در سوئد

ازدواج در اسپانیا

ازدواج در انگلیس

[تعداد: 1    میانگین: 4/5]

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *