Marriage in the Netherlands - ازدواج در هلند

مهاجرت از طریق ازدواج یکی از اصلی‌ترین راه‌ها برای اخذ اقامت کشورهایی است که مهاجرپذیر نیستند. اخذ اقامت هلند از طریق ازدواج یکی از چندین راه‌های مختلف برای اقامت هلند می‌باشد. در این مطلب به بررسی شرایط ازدواج در هلند می‌پردازیم.

معرفی کشور هلند

کشور هلند، کشوری با ارتفاع پایین واقع شده در شمال غربی اروپا می‌باشد که بخشی از قلمرو پادشاهی هلند است. آسیاب‌های بادی، مزارع گل لاله و روستاهای بسیار زیبا همگی از شاخص‌های کشور هلند می‌باشد. پایتخت هلند شهر آمستردام می‌باشد اما بیشتر وزارتخانه‌ها و سفارتخانه‌ها در شهر لاهه یا پیرامون آن مستقر شده‌اند.

یکی از نکات قابل تأمل کشور هلند این است که بیشتر حمل و نقل عمومی توسط مترو و اتوبوس انجام می‌گیرد و تاکسی نقش زیادی ندارد. کشور هلند با کشورهای آلمان، بلژیک و بریتانیا همسایه می‌باشد. زبان مردم هلند، هلندی می‌باشد که ریشه آن از زبان ژرمنی است که شباهت زیادی با آلمانی دارد.

Marriage in the Netherlands 1 - ازدواج در هلند

شرایط ازدواج در هلند برای دریافت اقامت

ازدواج یکی از راه‌های مهاجرت به هلند و دریافت تابعیت این کشور می‌باشد و هیچ فردی ندارد که فرد با یک زن و یا یک مرد هلندی ازدواج کند. ازدواج در هلند در مکان‌های عمومی مانند کلیسا و یا شهرداری انجام می‌شود و باید در شهرداری ثبت گردد. برای ثبت ازدواج در شهرداری حتماً باید از 14 روز قبل برای تاریخ معینی رزرو گردد. در ادامه به شرایطی که برای ازدواج در هلند نیاز است می‌پردازیم.

  • داشتن سن قانونی
  • مجرد بودن
  • گواهی فوت در صورت داشتن همسر قبلی
  • حضور 2 یا 4 شاهد با سن قانونی یا بیشتر
  • ارائه گذرنامه طرفین

شرایط اقامت از طریق ازدواج در هلند

اگر یک شخص تبعه هلند تمایل به ازدواج با فرد غیر هلندی را داشته باشد باید مدارک و الزامات موردنیاز را تهیه کرده و برای ورود فرد غیر هلندی به کشور هلند این مدارک را به مراکز مورد نظر تحویل دهند.

فرد تبعه هلند باید مدارک مورد نیاز برای اثبات رابطه عاطفی را به اداره مهاجرت ارائه دهد تا دعوتنامه برای فرد غیر هلندی صادر گردد. فرد غیر هلندی نیز با ارائه مدارک مورد نیاز برای اثبات تجرد و وجود رابطه عاطفی با شخص هلندی، ویزای ورود به هلند را دریافت می‌نماید. در طی این روند هر دو فرد باید بتوانند صداقت خود در رویه ازدواج و اینکه ازدواج صوری نیست را ثابت نمایند.

فرد هلندی علاوه بر مدارک اثبات تجرد و … باید پاسپورت، آدرس محل زندگی و گواهی تمکن مالی برای حمایت از فرد غیر هلندی را نیز به اداره مهاجرت ارائه دهد؛ زیرا موظف است محل زندگی و هزینه‌های همسر خود برای زندگی در هلند را تأمین نماید.

شخص غیر هلندی بعد از گذشت 3 سال از ثبت ازدواج می‌تواند درخواست اقامت دائم بدهد و بعد از 5 سال می‌تواند پاسپورت هلندی دریافت نماید.

هزینه‌های ازدواج در کشور هلند

هزینه‌های ازدواج در هلند مربوط به هزینه‌های دریافت و ارائه مدارک مورد نظر این کشور می‌باشد و فرد بسته به مکان و زمان ازدواج متحمل هزینه‌هایی می‌گردد. البته فرد این امکان را نیز دارد که از مراسم رایگان ازدواج که در روزهای سه‌شنبه برگزار می‌گردد استفاده نماید، این مراسم در دفاتر شهرداری آمستردام برگزار می‌گردد اما به دلیل داشتن تقاضای زیاد، فرد باید مدت زمان زیادی را تا رسیدن به نوبتش صبر نماید.

قوانین ازدواج در هلند

قوانین ازدواج در هلند نسبت به سایر کشورها پیچیده‌تر است و از سال 2018 نیز تغییراتی داشته است. یکی از این قوانین تقسیم شدن دارایی زوج از روز عروسی به بعد تا روز جدایی است. البته تمامی قوانین ازدواج در صورت درخواست طرفین می‌توانند تغییر کنند.

مزایای ازدواج در هلند

فرد با ازدواج با یک فرد هلندی به‌راحتی می‌تواند از مزایای زندگی در یکی از بهترین و زیباترین کشورها بهره مند گردد. از مزایای ازدواج در این کشور این است که قوانین ازدواج در این کشور برای زن و مرد هیچ تفاوتی ندارد؛ همچنین فرد می تواند باگذشت 3 سال از ازدواج برای دریافت اقامت دائم و تابعیت این کشور درخواست دهد.

با مهاجرت و اخذ اقامت از طریق ازدواج در کشور هدف خود بیشتر آشنا شوید:

ازدواج در آلمان

ازدواج در کانادا

ازدواج در استرالیا

ازدواج در ترکیه

ازدواج در اکوادور

[تعداد: 4    میانگین: 4.8/5]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *