residency marriage spain 1 - ازدواج در اسپانیا

شهروندان خارجی از طریق ازدواج با یکی از اتباع اسپانیا، می‌توانند اجازه اقامت و همچنین حقوق شهروندی اسپانیا را دریافت نمایند، یکی از حقوقی که از طریق ازدواج در یکی از کشورهای اروپایی، از طریق همسر به فرد خارجی منتقل می‌شود، اجازه رفت و آمد بدون ویزا به کشورهای اروپایی می‌باشد، چرا که شهروندان عضو اتحادیه اروپا اجازه دارند به‌طور آزادانه در این کشورها اقامت و رفت و آمد داشته باشند. بنابراین از طریق ازدواج در اسپانیا با یکی از شهروندان این کشور، می‌توان از حق اقامت این کشور برخوردار شد.

اخذ اقامت اسپانیا از طریق ازدواج چقدر طول می‌کشد؟

متأسفانه کشور اسپانیا، نسبت به سایر کشورهای اروپایی قوانین پیچیده‌تری برای صدور اجازه اقامت از طریق ازدواج دارد، در خوش‌بینانه‌ترین حالت روند اقامت در اسپانیا از طریق ازدواج ممکن است 3 ماه طول بکشد.

مراحل اقامت از طریق ازدواج در اسپانیا

اولین گام برای اخذ تابعیت اسپانیا از طریق ازدواج، ثبت رسمی ازدواج و ارسال درخواست به یکی از شهرستان‌های این کشور می‌باشد، متقاضی باید وضعیت خود و همسرش را در شهرداری شهر مذکور به ثبت برساند.

بعد از آن فرد باید با در قسمت مجوز اقامت برای بستگان شهروندان اروپایی در سایت http://www.mpr.es یک‌وقت مراجعه به دفتر اتباع خارجی در اسپانیا رزور نماید، وقت سفارت معمولاً چند هفته بعد داده می‌شود. درنهایت متقاضی باید در زمان مقرر شده با داشتن مدارک موردنیاز به سفارت مراجعه نماید.

چند ماه بعد برای متقاضی یک نامه از طرف دفتر پلیس شهرستان موردنظر، ارسال می‌گردد که در آن تاریخ مراجعه به آن دفتر مشخص شده است، فرد باید در تاریخ مقرر شده در دفتر پلیس حضور داشته و مدارکی شامل عکس پاسپورتی و مدارک ثبت وضعیت در شهرداری را تحویل داده و مبلغی را به‌حساب اسپانیا واریز نماید. در حدود یک ماه بعد نامه دیگری حاوی کارت اقامت در اسپانیا دریافت برای فرد ارسال می‌گردد.

residency marriage spain - ازدواج در اسپانیا

مدارک مورد نیاز برای اخذ اقامت از طریق ازدواج در اسپانیا

– کارت شناسایی همسر

– پاسپورت شما و همسرتان

– قرارداد کاری درصورتی‌که چنین قراردادی دارید.

فرم تکمیل‌شده EX16

دو کپی از سند ازدواج صادرشده از اسپانیا

یک کپی از ثبت‌نام وضعیت شما در شهرداری

سه عکس رنگی پاسپورتی

اخذ تابعیت از طریق ازدواج در اسپانیا

فردی که اجازه اقامت اسپانیا را کسب کرده باید هرسال برای تمدید ویزا به سفارت مراجعه نماید و بعد از گذشت چند سال نیز می‌تواند برای دریافت تابعیت اقدام نماید. برای اخذ تابعیت اسپانیا فرد به مدارک زیر نیاز دارد:

– گواهی تولد

– گواهی سوءپیشینه صادرشده از مقامات کشور محل تولدتان

– گواهی سوءپیشینه صادرشده از سوی مقامات کشور اسپانیا

– گواهی اقامت صادره از سوی شهرداری محل اقامت

– گواهی که نشان دهد اقامت شما در اسپانیا قانونی بوده است.

– گواهی ازدواج صادره شده از سوی ثبت‌احوال کشور اسپانیا

– گواهی تولد همسر اسپانیایی

ازدواج زوج‌های هم‌جنس در اسپانیا

طبق قوانین و مقررات اسپانیا زوج‌های هم‌جنس اجازه دارند ازدواج خود را در این کشور به ثبت برسانند، با ثبت ازدواج در اسپانیا، این افراد از حقوق قانونی، پذیرش و مالیات بر اثر، حقوق بازنشستگی، حفاظت از خشونت‌های خانگی، برخوردار می‌گردند.

[تعداد: 1    میانگین: 5/5]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *