Tourist stay in Australia 1 - اقامت توریستی در استرالیا
Tourist Residence In Australia
زمان مطالعه: 6 دقیقه

استرالیا یکی از ثروتمندترین کشورهای جهان است که به دلیل برخورداری از امکانات رفاهی در کنار جاذبه‌های طبیعی و گردشگری همواره در کانون توجه گردشگران و مهاجران قرار دارد. برخورداری از آب و هوای معتدل، جاذبه‌های طبیعی و گردشگری در کنار اقتصاد قوی کشور استرالیا را به یکی از مقاصد برتر گردشگران و مهاجران تبدیل کرده است.

یکی از الزامات سفر و اقامت در این کشور دریافت ویزا می‌باشد که انواع مختلفی دارد. در این مطلب به بررسی اقامت توریستی در استرالیا می‌پردازیم.

شرایط اخذ اقامت توریستی استرالیا

سفارت استرالیا و همچنین وزارت امور خارجه این کشور یک سری قوانین و شرایط برای صدور ویزای توریستی تعیین کرده‌اند. درصورتی‌که فرد متقاضی ویزای توریستی این شرایط را نداشته باشد، بدون شک درخواست ویزا رد خواهد شد. این شرایط به شرح زیر هستند:

  • داشتن تاریخچه سفر متناسب با منبع مالی فرد متقاضی در پاسپورت (هر سفر خارجی به‌عنوان یک تاریخچه سفری به‌حساب می‌آید.)
  • داشتن دعوت‌نامه از طرف اقوام و خویشاوندان، شانس موافقت با درخواست ویزا را افزایش خواهد داد.
  • فرد متقاضی دریافت ویزای توریستی استرالیا با احتساب هزینه اقامت و خرج روزانه می‌بایست برای هرروز اقامت میانگین بین 60 الی 80 دلار استرالیا تمکن مالی به سفارت این کشور ارائه دهد.

residency tourist australia 2 - اقامت توریستی در استرالیا

مدارک مورد نیاز برای اقامت توریستی در استرالیا

کلیه مدارک نیاز به ترجمه رسمی به زبان انگلیسی دارند.

  • اصل گذرنامه امضاشده به همراه گذرنامه‌­های قبلی با مدت اعتبار حداقل 6 ماه از تاریخ ورود و داشتن دو صفحه سفید روبه‌روی هم. همچنین ارائه گذرنامه جداگانه برای هر نفر الزامی است.
  • تکمیل فرم درخواست (لینک ثبت نام ویزای آنلاین) 
  • شناسنامه به همراه ترجمه
  • دو قطعه عکس 4*6 رنگی، تمام‌رخ با زمینه سفید، کاملاً از روبه‌رو که گردی صورت کاملاً مشخص باشد، حداکثر برای 6 ماه اخیر بوده و با گذرنامه و ویزاهای قبلی یکی نباشد.
  • در صورت انجام خدمت سربازی و یا معافیت از آن؛ اصل و ترجمه شناسنامه و ارائه کپی کارت نظام‌وظیفه
  • اصل گواهی حساب بانکی با مهر و امضا بانک ترجمه‌شده در سایز A4 (زمان صدور گواهی حساب بانکی حداکثر 10 روز قبل از تاریخ تحویل مدارک به سفارت باشد.)
  • حساب‌های جاری ترجمه‌شده با کارکرد شش ماه اخیر
  • گواهی تمکن برای سپرده‌های بانکی به همراه گردش شش‌ماهه سود از طرف بانک، همراه با مهر شعبه و امضا بانک ترجمه‌شده (حداقل موجودی حساب برای هر نفر 500.000.000 ریال می‌باشد.)
  • اصل و ترجمه سند مالکیت

  • دانش‌آموزانی که در طی سال تحصیلی قصد سفر دارند، علاوه برنامه اشتغال به تحصیل، ارائه اصل و ترجمه‌ی رضایت­‌نامه کتبی از مدیریت مدرسه با ذکر تاریخ مسافرت الزامی است.

  • برای فرزندان زیر 18 سال که بدون همراهی والدین یا با یکی از آن‌ها به سفر می‌روند، رضایت‌نامه محضری الزامی بوده و نیاز به ترجمه دارد.
  • مدارک شغلی و مالی همسر برای خانم‌­های خانه­‌دار
  • تکمیل فرم مشخصات فردی و فرم فارسی مربوط به استرالیا به‌صورت کامل و دقیق
  • گواهی اشتغال به تحصیل در صورت دانشجو بودن متقاضی، قرارداد کاری در صورت اشتغال، مجوز کسب، مدارک تأسیس شرکت و … در صورت کارفرما بودن متقاضی
  • ارائه مدارک لازم مبنی بر بازگشت به ایران (نامه کارفرما، نامه ثبت‌نام در مدرسه یا دانشگاه، سند اموال و دارایی‌ها، سند ازدواج، مدرک ثبت‌نام در کنفرانس، …)
  • پرداخت وجه صدور ویزا (۱۳۵ تا ۱۰۰۰ دلار استرالیا): این مبلغ در صورت رد درخواست نیز قابل استرداد نیست.
  • مدارک مالی که توانمندی متقاضی را برای گردشگری در استرالیا را نشان دهد مانند گردش مالی حساب بانکی

  • حضور مسافرین در سفارت الزامی نبوده و برای افراد بالای 75 سال معرفی‌نامه‌ای از سفارت برای معاینات پزشکی توسط پزشک سفارت ارائه خواهد شد.

شرایط لازم برای ارائه مدارک شغلی

برای ارائه اصل و ترجمه مدارک شغلی، بسته به حیطه کاری نیاز به مدارک و اسنادی داریم که به شرح زیر هستند.

پزشکان: پروانه مطب یا حکم کارگزینی از بیمارستان، پروانه دائم پزشکی، کارت نظام پزشکی و آخرین فیش حقوق از محل کار

وکلا: پروانه وکالت

مشاغل دولتی: حکم کارگزینی، گواهی اشتغال به کار (با تاریخ صدور کمتر از یک ماه و خطاب به سفارت در تهران)، روی سربرگ رسمی سازمان دارای مهر و امضا، با ذکر نام متقاضی، اطلاعات تماس با کارفرما، مدت اشتغال، سمت و میزان حقوق دریافتی و ذکر مرخصی بنا به تاریخ سفر و هدف از سفر، از سازمان مربوطه به همراه سه فیش آخر حقوق، سابقه بیمه تأمین اجتماعی یا خدمات درمانی

بازنشسته­‌ها: حکم بازنشستگی، سه فیش آخر حقوق

مشاغل غیردولتی: گواهی اشتغال به کار (با تاریخ صدور کمتر از یک ماه و خطاب به سفارت در تهران)، روی سربرگ رسمی شرکت دارای مهر و امضا، با ذکر نام متقاضی، اطلاعات تماس با کارفرما، مدت اشتغال، سمت و میزان حقوق دریافتی و ذکر مرخصی بنا به تاریخ سفر و هدف از سفر از شرکت مربوطه به همراه سه فیش آخر حقوق، سابقه بیمه تأمین اجتماعی

خویش‌فرما: جواز کسب /آخرین آگهی تغییرات / آگهی تأسیس و سابقه بیمه تأمین اجتماعی

معلمان، اساتید و اعضاء هیئت‌علمی دانشگاه: اصل حکم کارگزینی یا گواهی اشتغال به کار با مشخصات فوق به همراه سه فیش آخر حقوق و سابقه بیمه تأمین اجتماعی

دانش آموزان، دانشجویان: اصل و ترجمه نامه اشتغال به تحصیل تائید ثبت‌نام در ترم و یا سال تحصیلی بعد

Tourist stay in Australia - اقامت توریستی در استرالیا

اعتبار ویزای توریستی استرالیا

ویزای توریستی استرالیا به مدت سه ماه به فرد اجازه می‌دهد که این کشور اقامت داشته باشد اما نمی‌تواند در این مدت به کار یا تحصیل بپردازد. دارندگان این ویزا مجاز به شرکت در دوره‌های آموزشی بیش از سه ماه نیستند.

انواع ویزای توریستی استرالیا

دریافت ویزای توریستی استرالیا یک‌راه مناسب راه مناسب برای افرادی است که قصد دارند برای بازدید اقوام و دوستان، گشت و گذار و یا برگزاری جلسات کاری برای مدت کوتاهی در این کشور اقامت داشته باشند. اگر قصد سفر به استرالیا به‌عنوان توریست را دارید. همچنین اگر پدر و مادر یا فرزندان شما در استرالیا هستند و می‌خواهید به ملاقات آنها بروید این شاخه بهترین انتخاب برای شما می‌باشد. انواع ویزا برای اقامت توریستی در استرالیا عبارت‌اند از:

ویزای توریستی گردشگری

این ویزا برای افرادی که قصد اقامت برای تفریح و گشت و گذار در استرالیا را دارند صادر می گردد. اعتبار این نوع ویزا می تواند 3،6 یا 12 ماهه باشد و صدور آن بین 15 الی 20 روز کاری طول می‌کشد.

ویزای توریستی فامیلی

اگر خواهر و برادر یا اقوام یا دوستان شما در استرالیا هستند و شما قصد دیدار آنها را با دعوت‌نامه دارید معمولاً این مسیر برای دریافت ویزای توریستی استرالیا از همه بهتر می‌باشد. در این روش معمولاً شخصی که در استرالیا است و دعوت‌نامه ارسال می‌کند بین 5000 تا 15000 دلار استرالیا به‌عنوان امانت نزد دولت استرالیا می‌گذارد و بعد از اینکه شما به استرالیا رفتید و بازگشتید مبلغ خود را پس می‌گیرد.

ویزای توریستی کاری استرالیا

اگر قصد سفر به استرالیا برای شرکت در کنفرانس، مصاحبه شغلی، قرارداد کاری و از این قبیل موارد را دارید، می‌بایستی از شاخه‌ی ویزای توریستی بیزینسی استرالیا اقدام کنید. دارنده این نوع ویزا مجاز به کار در استرالیا نیست و بعد از پایان مدت زمان صادر شده برای اقامت، باید به کشور خودش بازگردد.

سفارت استرالیا در ایران

  • نشانی : تهران، خیابان خالد اسلامبولی (وزرا)، خیابان بیست و سوم، پلاک ۲
  • کدپستی: ۱۵۱۳۹۳۴۱۱۳
  • صندوق پستی: ۴۳۳۴-۱۵۸۷۵
  • تلفن امور ویزا و مهاجرت: ۸۸۷۲۴۴۵۶-۰۲۱ (زمان پاسخگویی روزهای یکشنبه تا چهارشنبه از ۸:۳۰ صبح تا ۱۲ ظهر)
  • نمابر: ۸۸۷۱۴۱۲۱-۰۲۱
  • پست الکترونیک: immigration.tehran@dfat.gov.au
  • وبسایت: www.iran.embassy.gov.au

با مهاجرت و اخذ اقامت از طریق ویزای توریستی در کشور هدف خود بیشتر آشنا شوید:

اقامت توریستی در آلمان

اقامت توریستی در کانادا

اقامت توریستی در هلند

اقامت توریستی در ترکیه

اقامت توریستی در اکوادور

اقامت توریستی در سوئد

اقامت توریستی در اسپانیا

[تعداد: 1    میانگین: 4/5]

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *