Tourist stay in Canada - اقامت توریستی در کانادا

اخذ ویزای توریستی کانادا به فرد این اجازه را می‌دهد که تا مدت‌زمان معینی در این کشور اقامت داشته باشد ولی این فرد اجازه داشتن شغل را در مدت‌زمان اقامت خود نخواهد داشت؛ اما چگونه می‌توان اقامت توریستی در کانادا را به اقامت دائم تبدیل نمود؟

توریست در کانادا

توریست کسی است که تابعیت کشور کانادا را ندارد و به‌صورت قانونی از کانادا دیدن می‌کند. سالیانه کشور کانادا بیش از ۳۵ میلیون بازدیدکننده را میزبانی می‌کند که با ویزاهای غیر اقامتی وارد این کشور می‌شوند.

به غیر از افراد دارای اقامت کانادا و شهروندان کانادایی، برای مسافرت به کانادا همه افراد نیاز به مجوز ورود به کانادا را دارند. اگر شامل معافیت‌های کشورهایی که نیاز به ویزا ندارند نمی‌شوید، برای ورود موقت به کانادا جهت بازدید از کانادا، تحصیل در کانادا و یا کار در کانادا، نیاز به ویزای کانادا دارید. این ویزای موقت را Temporary Resident Visa یا همان TRV می‌نامند. 

مدارک موردنیاز برای دریافت ویزای توریستی کانادا

  • پاسپورت معتبر و عکس پاسپورتی
  • مدارک تمکن مالی 
  • دعوت‌نامه از فرد یا سازمانی در کانادا یا ارائه برنامه دقیق بازدید از کانادا
  • پر کردن فرمهای ویزا
  • پرداخت هزینه‌های قانونی مربوط به اخذ ویزای توریستی کشور کانادا
  • انجام انگشت‌نگاری سفارت کانادا
  • ارائه کامل سوابق شغلی اعم از نامه‌های اشتغال به کار و فیش حقوقی و مرخصی
  • ارائه کامل اسناد مربوط به دارایی‌های شما
  • رکورد ویزاهای شما به کشورهای قبلی

Tourist stay in Canada 1 - اقامت توریستی در کانادا

مدت‌زمان اقامت توریستی در کانادا

ویزای توریستی کانادا معمولاً به شکل ویزای تک ورود single entry یا ویزای مولتیپل کانادا multiple entry یا همان ویزای پنج‌ساله کانادا صادر می‌شود. ویزای توریستی برای متقاضیان ایرانی معمولاً یا به‌صورت سینگل اینتری به مدت درخواست متقاضی یا به‌صورت مولتیپل اینتری به مدت ۵ سال (پایان مهلت پاسپورت) صادر می‌شود.

بر اساس قانون کلی حداکثر زمانی که توریست کانادا می‌تواند بدون خروج از کانادا در این کشور بماند ۶ ماه است. نکته قابل‌توجه دارندگان ویزای توریستی کانادا این است که داشتن ویزای بازدید از کانادا به معنی داشتن اجازه ورود به این کشور نمی‌باشد. بلکه آفیسر در هنگام ورود به خاک کانادا باید تشخیص دهد که ماهیت حضور فرد در کانادا موقت خواهد بود و متقاضی بازدید از کانادا قصد ماندن در کانادا را پس از ویزای کوتاه‌مدت ندارد.

متقاضیانی که دارای ویزای مولتیپل توریستی کانادا هستند، از تاریخ شروع تا پایان تاریخ ویزای درج‌شده در پاسپورت خود امکان سفر به کانادا را خواهند داشت. در هر بار ورود به کشور کانادا شما می‌توانید تا سقف ۶ ماه در کانادا بمانید. امکان تمدید این ۶ ماه از داخل خاک کانادا با داشتن دلیل قانع‌کننده وجود خواهد داشت.

درصورتی‌که دلیل قانع‌کننده نداشته باشید ملزم به ترک خاک کانادا هستید ولی می‌توانید بلافاصله پس از ترک خاک کانادا (منظور از خاک مرز می‌باشد) مجدد وارد کانادا شده و ۶ ماه دیگر در کانادا باشید. پس در هر ورود متقاضی مجاز به ماندن حداکثر ۶ ماه می‌باشد. ولی برای تعداد روزهایی که در هرسال یا در طول مدت ویزا، در کانادا هستید هیچ محدودیتی وجود ندارد.

شرایط تغییر ویزای توریستی کانادا به ویزای دائم

همان‌طور که گفته شد فرد دارای ویزای توریستی کانادا در مدت‌زمان اقامت خود اجازه کار یا تحصیل را نخواهد داشت اما تبدیل ویزای توریستی به ویزای دائم غیرممکن نیست و تحت شرایطی می‌توان آن را تغییر داد.

البته باید به این نکته نیز توجه داشت که هرکدام از روش‌های گفته‌شده دارای شرایطی هستند که فرد باید آن‌ها را داشته باشد، پرداختن به این شرایط از مبحث این مقاله خارج است و در مقالات جداگانه به آن‌ها می‌پردازیم.

تبدیل ویزای توریستی کانادا به ویزای تحصیلی

طبق قوانین جدید اداره مهاجرت کانادا درصورتی‌که توریست واردشده به کانادا در یکی از مؤسسات آموزشی مورد تأیید اداره مهاجرت کانادا ثبت‌نام نماید، امکان تغییر وضعیت او از حالت توریستی به دانشجویی وجود خواهد داشت.

لازم به ذکر است که این روش دارای جزئیات زیادی بوده که نیاز به تجربه و دانش فنی و شناخت دقیق از مفاهیم حقوقی مهاجرت دارد. اگر قصد اقدام برای تبدیل ویزای توریستی به دانشجویی را دارید با مشاور یا وکیل مهاجرت خود مشورت کنید.

تبدیل ویزای توریستی کانادا به ویزای ازدواج

اگر شخص در مدت‌زمان اقامت توریستی در کانادا با یک فرد تبعه کانادا آشنا شده و قصد ازدواج داشته باشد، می‌تواند برای دریافت ویزای ازدواج درخواست دهد. در این روش هر دو طرفین ازدواج باید دارای شرایطی باشند.

تبدیل ویزای توریستی کانادا به ویزای کار

همان‌طور که در بالا اشاره شد امکان تبدیل ویزای توریستی به کاری از طریق اقامت توریستی در کانادا وجود ندارد؛ درواقع فردی که با ویزای توریستی کانادا وارد این کشور شده است، اجازه کار ندارد، مگر اینکه:

1- همسر متقاضی با ویزای کار یا ویزای تحصیلی در کانادا باشد

2- نوع کار و حرفه متقاضی به‌گونه‌ای باشد که از منظر قانونی نیاز به مجوز کار در کانادا نداشته باشد

3- متقاضی از طریق یکی از روش‌های موجود موفق به اخذ اقامت دائم کانادا شده باشد و بخواهد تا پیش از طی شدن مراحل اداری و دریافت کارت اقامت دائم، کار کند

با شرایط اقامت توریستی در کشور هدف خود بیشتر آشنا شوید:

اقامت توریستی در آلمان

اقامت توریستی در هلند

اقامت توریستی در استرالیا

اقامت توریستی در ترکیه

اقامت توریستی در اکوادور

[تعداد: 4    میانگین: 4.8/5]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *