tourist stay in germany - اقامت توریستی در آلمان

اقامت در آلمان در سال‌های اخیر بسیار موردتوجه بوده است و حتی در مواردی شاهد درخواست اقامت از کشورهای مهم اروپایی نیز در این کشور هستیم. روش‌های اقامت در آلمان متنوع است و هرکسی با توجه به توانایی خود می‌تواند یکی از این روش‌ها را انتخاب نماید. یکی از روش‌های اخذ اقامت آلمان، اقامت توریستی در آلمان می‌باشد.

مدت‌زمان اعتبار ویزای توریستی آلمان چقدر است؟

ویزای توریستی آلمان تا ۹۰ روز معتبر است و در طول اقامت درکشور آلمان ، به شما اجازه تحصیل و کار داده نخواهد شد. بنابراین اگر قصد تحصیل یا کار در آلمان را دارید باید درخواست ویزای کار یا تحصیل کنید.

مدارک موردنیاز برای اخذ اقامت توریستی در آلمان

شما باید درخواست ویزای خود را با تمام اسناد و مدارک لازم شخصاً در سفارت آلمان یا نزدیک‌ترین کنسولگری آلمان به محل اقامت خودتان تحویل دهید. اگرچه شما می‌توانید درخواست ویزا را از هرجایی دانلود کنید اما توصیه می‌شود که مراجعه به سفارت المان/کنسولگری در کشور خود را برای هرگونه پرس‌وجو و شرایط محلی خاص مربوط به تشریفات ویزا انجام دهید تا از مراجعه متعدد به سفارت جلوگیری گردد. در ادامه به برخی از مهمترین مدارک مورد نیاز برای دریافت ویزای توریستی آلمان می‎پردازیم.

مدارکی که نشان می‎دهد شما به‌اندازه کافی پول برای هزینه‌های اقامت خود در کشور آلمان را دارید. اگر مدارکی دال بر اثبات بودجه کافی نداشته باشید شما یک دعوت‌نامه از کسی که در کشور آلمان، متعهد به پوشش تمام هزینه‌های سفر شما است، نیاز دارید. برای روند این پروسه باید قصدتان را از سفر اثبات کنید و سپس میزبان تعهد رسمی برای پوشش تمام هزینه‌های شما را همراه با درخواست ویزا ارائه دهد.

یکی دیگر از مدارک مهم برای دریافت ویزای توریستی بیمه سلامت است؛ با حداقل پوشش EUR30000 که در تمام کشورهای شنگن معتبر باشد و نشان دهد شما تمایل و توانایی بازگشت به کشور خود را دارید.

tourist stay in germany 1 - اقامت توریستی در آلمان

صدور ویزای توریستی چقدر طول می‌کشد؟

با توجه به وزارت امور خارجه آلمان معمولاً بین ۳ تا ۱۰ روز کاری طول می‌کشد برای صدور ویزای شنگن خود بااین‌وجود در طول اوج فصل سفرممکن است بیشتر طول بکشد. بهتر است یک ماه قبل از تاریخ برنامه‌ریزی سفر خود درخواست ویزا کنید.

تبدیل ویزای توریستی به اقامت دائم آلمان

پس از اینکه تبدیل ویزای توریستی آلمان به اقامت دائم انجام شد، شخص می‌تواند تابعیت کشور آلمان را نیز بگیرد. البته تبدیل اقامت دائم دارای شرایطی است که باید آن‌ها را به دست آورد.

درواقع فرد تحت شرایط خاصی می‌تواند ویزای توریستی را به اقامت دائم در آلمان تبدیل نماید. یکی از این شرایط این است که فرد در مدت‌زمان اقامت در آلمان شغل پیدا نماید و یا اینکه مقدماتی را برای کارآفرینی در این کشور ایجاد نماید. همچنین اگر فرد در مدت‌زمان اقامت با یک فرد تبعه آلمان ازدواج نماید، می‌تواند اقامت توریستی را به اقامت دائم تبدیل نماید.

مدارک موردنیاز جهت تبدیل ویزای توریستی به اقامت دائم

  • ارائه پاسپورت که حداقل شش ماه اعتبار داشته باشد
  • ارائه شناسنامه و کارت ملی به همراه ترجمه آن‌ها
  • نامه‌هایی از طرف بانک جهت نشان دادن آخرین تراکنش حساب‌های فرد
  • ارائه سند ملک یا زمین در صورت امکان
  • نامه اشتغال به تحصیل برای دانشجویان و محصلان
  • گواهی شغل یا گواهی بازنشستگی

اقامت اعضای خانواده بعد از تبدیل ویزای توریستی آلمان به اقامت دائم

بعد از تبدیل ویزای توریستی به اقامت دائم فرد می‌تواند خانواده خود را نیز به آلمان ببرد. جهت ورود اعضای خانواده در ابتدا گرفتن ویزا لازم است و سپس به‌منظور داشتن اقامت طولانی باید مجوز اقامت گرفته شود. فردی که تبدیل اقامت توریستی در آلمان را به اقامت دائم آلمان تبدیل نموده است، فقط می‌تواند همسر و کودکان زیر سن قانونی را وارد کشور نماید.

[تعداد: ۱    میانگین: 5/5]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *