Tourist stay in the Netherlands 1 - اقامت توریستی در هلند
Tourist Residence In Netherlands
زمان مطالعه: 2 دقیقه

کشور هلند یکی از کشورهای حوزه شنگن می‌باشد و به همین دلیل برای سفر به آن نیاز به داشتن ویزا می‌باشد. یکی از روش‌های داشتن اقامت در هلند، دریافت ویزای توریستی می‌باشد. در این مطلب به بررسی اقامت توریستی در هلند خواهیم پرداخت.

معرفی کشور هلند

کشور پادشاهی هلند یکی از کشورهای اروپای غربی است که در شمال غربی قاره سبز قرار دارد و به دلیل موقعیت خاص جغرافیایی دومین بندر بزرگ اروپا را در اختیار دارد. البته با وجود مساحت کم و قرارگیری خشکی پایین‌تر از سطح دریا هلند یکی از سرسبزترین کشورها و پرورش‌دهندگان گل در جهان است و از این رو، گردشگران بسیاری از طریق تورهای هلند برای شرکت در جشنواره‌ها و بازدید از جاذبه‌های هلند راهی این کشور زیبا می‌شوند

Tourist stay in the Netherlands - اقامت توریستی در هلند

ویزای توریستی هلند

ویزای توریستی هلند برای افرادی که به قصد گردش و مسافرت به هلند را دارند صادر می‌گردد. انجام مراحل و صدور این نوع ویزا حدوداً 20 روز طول می‌کشد و فرد با در دست داشتن آن می‌تواند به مدت 3 ماه اجازه اقامت هلند را دریافت نمایند. فرد باید بتواند ثابت کند توانایی پرداخت هزینه‌های خود در این سه ماه را دارد و در طول این مدت اجازه انجام کار در کشور هلند را نخواهد داشت.

درصورتی‌که فرد متقاضی دریافت ویزا دارای دو تابعیت باشد و یکی از این تابعیت‌ها نیاز به ویزا برای ورود به محدوده شنگن داشته باشد، فرد می‌بایست برای ورود به این ناحیه، به سفارت درخواست ویزای شنگن دهد.

محدودیت های اخذ ویزا و اقامت توریستی هلند

در چند حالت ممکن است درخواست ویزا و اقامت توریستی هلند رد شود. این حالت‌ها می‌توانند به شرح زیر باشند:

  • بنا به دلایلی برای روابط بین‌المللی، امنیت ملی و نظم عمومی هلند به‌عنوان تهدید محسوب شوید.
  • قبلاً درخواست ویزای شنگن داده و با درخواست ورود شما منع شده باشد.
  • داشتند سکونت غیرقانونی در محدوده شنگن در قبل

مراحل صدور ویزای توریستی هلند

  • گرفتن وقت سفارت
  • تکمیل فرم درخواست
  • آماده‌سازی و ارائه مدارک به سفارت
  • ثبت اطلاعات بیومتریک
  • عودت پاسپورت

مدارک مورد نیاز برای اخذ اقامت توریستی در هلند

  • گذرنامه دارای حداقل 6 ماه اعتبار
  • کپی بلیت هواپیمای رفت و برگشت
  • مدارک محل اقامت در هلند
  • بیمه مسافرتی
  • مدارک شناسایی و احراز هویت فردی
  • مدارک اثبات تمکن مالی
  • مدارک شغلی
  • قرار داد کار و اجازه خروج کارفرما برای کارمندان
  • کپی جواز کسب و گردش حساب بانکی برای مشاغل آزاد
  • فیش حقوقی 6 ماه گذشته برای افراد بازنشسته
  • residency tourist netherlands 2 - اقامت توریستی در هلند

هزینه صدور ویزای توریستی چقدر است؟

هزینه صدور ویزای شینگن عادی به ازای هر نفر معادل ۶۰ یورو و برای کودکان ۶ تا ۱۱ سال برابر با ۳۵ یورو است. البته افراد ذیل از پرداخت هزینه صدور ویزا معاف هستند؛ 

  • کودکان زیر ۶ سال
  • شهروندان ارمنی و آذربایجانی زیر ۱۲ سال
  • دانش‌آموزان، دانشجویان و محققانی که برای سفرهای علمی و تحقیقاتی قصد سفر به هلند را دارند.
  • همسر، فرزندان یا بستگان درجه یک زیر ۲۱ سال شهروندان هلندی
  • نمایندگان زیر ۲۵ سال سازمان‌های غیرانتفاعی که برای شرکت در رویدادهای علمی، فرهنگی، تحصیلی و ورزشی قصد سفر به هلند را دارند.
  • افرادی که در استخدام سازمان‌های بین‌المللی با ماهیت هلند هستند.

با مهاجرت و اخذ اقامت از طریق ویزای توریستی در کشور هدف خود بیشتر آشنا شوید:

اقامت توریستی در آلمان

اقامت توریستی در کانادا

اقامت توریستی در استرالیا

اقامت توریستی در ترکیه

اقامت توریستی در اکوادور

اقامت توریستی در سوئد

اقامت توریستی در اسپانیا

[تعداد: 2    میانگین: 4.5/5]

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *