Work in Canada 1 - کار در کانادا

یکی از روش‌های مهاجرت و اخذ اقامت کانادا، دریافت ویزای کار در کانادا می‌باشد. درواقع کشور کانادا هرساله لیستی از مشاغل که نیاز به نیروی متخصص دارند را منتشر می‌کند و افراد می‌توانند با داشتن شرایط موردنیاز، برای استخدام درخواست دهند. در این مطلب به‌تمامی مواردی که متقاضیان کار در کانادا باید از آن‌ها اطلاع داشته باشند می‌پردازیم.

لزوم مشاوره قبل از اقدام برای دریافت ویزای کاری

علی‌رغم اینکه کشور کانادا یکی از بهترین کشورها برای مهاجرت است اما مهاجرت بدون آگاهی و اطلاع از تمامی جوانب آن، با خطرات بسیاری همراه است. درواقع افرادی که قصد مهاجرت به کانادا را دارند باید از تمامی شرایط، قوانین و مقررات زندگی و کار در این کشور اطلاع داشته باشند تا در آینده گرفتار مشکلات جدی نشوند.

بنابراین لازم است متقاضیان قبل از صرف هزینه و زمان بدون دانش قبلی با فرد متخصص و باتجربه که از تمامی روش‌های قانونی مهاجرت، شرایط و مراحل آن‌ها و شرایط زندگی در کشورهای اروپایی اطلاع دارد مشورت نمایند. یک مشاور حرفه‌ای ابتدا تمامی شرایط فرد و هدف او از مهاجرت را بررسی می‌نماید و با توجه به آن‌ها بهترین راهکارها را پیشنهاد می‌دهد.

برنامه‌های مهاجرت از طریق کار در کانادا

نیروی متخصص فدرال

در این روش متقاضیان بر اساس توانایی‌هایشان جهت مهاجرت به کشور کانادا ارزیابی و انتخاب می‌گردند. هدف از این روش، پر کردن کمبود نیروی متخصص در بازار کار کشور کانادا می‌باشد. متقاضی دریافت ویزای کاری از روش نیروی متخصص فدرال باید از شرایط زیر برخوردار باشد:

1- حداقل یک سال سابقه کار دریکی از مشاغل مدیریتی، تخصصی و یا نیمه تخصصی در ۱۰ سال گذشته (از ابتدای سال ۲۰۱۵ لیست مشاغلی برای این روش وجود ندارد و کلیه مشاغل و رشته‌های واجد شرایط می‌توانند اقدام نمایند)

2- درخواست و پیشنهاد کار معتبر از یک کارفرمای کانادایی

3- تکمیل دوره دکترا در کانادا و یا گذراندن حداقل دو سال تحصیلی از ۴ سال دوره دکترا دریکی از دانشگاه‌های رسمی کانادا

نیروی متخصص کبک

در این روش ابتدا پرونده متقاضی به اداره مهاجرت کبک ارسال می‌گردد و پس از قبولی در این بخش برای انجام مراحل انجام آزمایش‌ها پزشکی، بررسی عدم سوءپیشینه و صدور ویزا به اداره مهاجرت کانادا در بخش فدرال ارسال می‌گردد.

به متقاضیان مهاجرت که درروش تخصصی کبک در مصاحبه مهاجرتی قبول شوند، گواهی CSQ اعطا می‌شود. این گواهی که توسط اداره مهاجرت کبک صادر می‌شود به متقاضی این اجازه را می‌دهد که برای ادامه بررسی پرونده خود و دریافت ویزای مهاجرت، فرم‌ها و مدارک خویش را به اداره مهاجرت و شهروندی کانادا در بخش فدرال ارسال نماید. یک مهاجر مجرد باید حداقل ۴۹ امتیاز کسب نماید. برای مهاجران متأهل، حداقل امتیاز ۵۷ امتیاز می‌باشد.

Work in Canada - کار در کانادا

شایان‌ذکر است که ارائه مدارک زبان برای اثبات توانایی زبان انگلیسی و فرانسه متقاضی و همسرشان در این روش مانند روش تخصصی فدرال، در ابتدای کار الزامی می‌باشد با این تفاوت که درروش تخصصی کبک (Quebec Skilled Worker) بیشترین امتیاز به توانایی سطح زبان در مهارت‌های شنیداری (Listening) و گفتاری (Speaking) تعلق می‌گیرد و دانش نوشتن (Writing) و خواندن (Reading) هر یک دارای ۱ امتیاز می‌باشند.

نیروی متخصص نوواسکوشیا

افراد واجد شرایط در این روش مهاجرتی باید از طریق مسیر ورود پیشتاز و یا همان Express Entry برای مهاجرت به کانادا اقدام نمایند. متقاضیان مهاجرت از روش نوااسکوشیا در سال ۲۰۱۵ بر اساس شش معیار ارزیابی می‌شوند. این معیارهای انتخابی نشانگر این است که آیا متقاضی می‌تواند برای مهاجرت به کانادا اقدام کند یا خیر.

متقاضی جهت دریافت ویزای دائم از این روش نیاز به کسب ۶۷ امتیاز دارد که بر اساس معیارهای ذیل امتیازبندی می‌شود:

تحصیلات: حداکثر امتیاز ۲۵ سطح زبان انگلیسی / فرانسه: حداکثر امتیاز ۲۸

سابقه کاری: حداکثر امتیاز ۱۵ سن: حداکثر امتیاز ۱۲ درخواست کار از نوااسکوشیا: حداکثر امتیاز ۱۰ قابلیت سازگاری: حداکثر امتیاز ۱۰ علاوه بر کسب ۶۷ امتیاز متقاضیان همچنین باید بتوانند نشان دهند که دارای ۱ سال سابقه کار (۱۵۶۰ ساعت کار یا بیشتر) در ۱۰ سال گذشته در یکی از ۲۹ شغل موردنیاز استان نووااسکوشیا در کانادا هستند.

از دیگر شروط اقدام از این روش حداقل سطح زبان CLB 7 یا همان IELTS 6 در تمامی توانایی‌ها (شنیداری، گفتاری، نوشتاری و درک مطلب) می‌باشد. افرادی که دارای پیشنهاد کار از کارفرمایی در این استان هستند که به تأییدیه وزارت کار کانادا رسیده باشد لزومی ندارد که در لیست مشاغل این استان قرار بگیرند.

شرایط تأثیرگذار در پروسه دریافت ویزای کاری کانادا

  • سن متقاضی مهاجرت به کانادا
  • تحصیلات
  • سابقه کاری
  • میزان تسلط به زبان انگلیسی (حداقل نمره آیلتس 6)

شرایط موردنیاز برای اقامت از طریق کار در کانادا

  • متقاضی مهاجرت به کانادا از طریق کار باید حداقل یک سال سابقه کار تمام‌وقت در مشاغل مدیریتی یا تخصصی داشته باشد البته این‌یک سال باید در ده سال گذشته اتفاق افتاده باشد.
  • حداقل نمره آیلتس باید 6 باشد
  • حداقل مدرک تحصیلی دیپلم و قابل تطبیق به مدرک کانادایی
  • کسب حداقل 67 امتیاز در آزمون ارزیابی مهاجرت به کانادا از طریق تخصص
  • دارای پشتوانه مالی

مزایای مهاجرت به کانادا از طریق کار

  • کاهش زمان فرایند اخذ ویزا برای اقامت دائم
  • تمامی مراحل آنلاین است و نیازی به مراجعه حضوری نیست
  • ثبت اطلاعات متقاضی مهاجرت به کانادا از طریق کار در بانک اطلاعاتی مشاغل
  • امکان دریافت اقامت برای تمامی افراد خانواده

هزینه‌های زندگی در کانادا

هزینه زندگی باید پارامترهای مختلفی را در نظر بگیریم ولی عمده هزینه زندگی شامل:

  • هزینه خرید یا اجاره مسکن
  • هزینه خرید اتومبیل
  • هزینه خوراک
  • هزینه پوشاک
  • هزینه تفریح
  • هزینه انرژی
  • هزینه درمان
  • هزینه بیمه
  • مالیات

با شرایط کار در کشور هدف خود بیشتر آشنا شوید:

کار در آلمان

کار در هلند

کار در استرالیا

کار در ترکیه

کار در اکوادور

کار در سوئد

[تعداد: 11    میانگین: 4.5/5]

12 thoughts on “کار در کانادا”

  1. من اهل افغانستان هستم و در برنامه نیروی کار کبک شرکت کرده و پس از قبولی در مصاحبه در سفارت کانادا در هندوستان سی اس کیو گرفتم و ۱۵ ماه پیش مدیکال دادم و منتظر ویزا هستم. با سفارت تماس گرفتم و گفتند شما در مرحله چک امنیتی هستید و باید صبر کنید من هم هیچ موضوع مشکوکی نداشته‌ام تا نگران آن باشم ولی نگران این هستم که چرا این مرحله این‌قدر برای من دچار تأخیر شده و باید چه‌کار کنم؟

    1. این موضوع در ۲ سال گذشته برای بسیاری از متقاضیان اتفاق افتاده است. به‌تازگی روند بررسی این پرونده‌های قدیمی سرعت بیشتری پیداکرده. امیدواریم که در چند ماه آینده شما هم ویزایتان را دریافت کنید.

  2. من فرشاد هستم 31 ساله و فوق‌لیسانس برق از دانشگاه تبریز. من متأهل هستم و خانم بنده هم فوق‌لیسانس روانشناسی هستند. می‌خواستم بدونم به نظر شما من چقدر شانس دارم اقامت کانادا رو بگیرم و آیا لازم هستن من و خانمم هر دومون اقدام کنیم یا چجوری هستش؟

  3. سلام. اقدام از طریق خوداشتغالی معمولاً چند سال طول می‌کشد؟ و این‌که اگه برای اقامت اقدام شود فقط باید منتظر ماند یا اینکه می‌شود از طریق دانشجویی یا کورس زبان قبل از اقامت وارد کانادا شد؟

    1. بررسی این پرونده‌ها بر اساس تجربه ۴-۴.۵ سال طول می‌کشد.
      شما در کنار اقدام از روش‌های مهاجرتی می‌توانید برای ویزای دانشجویی نیز اقدام نمایید.

  4. چه کسانی ملزم به ارائه داده‌های بیومتریک (عکس، اثرانگشت و غیره) در سفارت کانادا هستند؟

    1. تمام کسانی که به هر شکل می‌خواند به کانادا مهاجرت کنند و یا ویزای کانادا دریافت کنند ملزم به انجام انگشت‌نگاری و ارائه مدارک خود به سفارت کانادا می‌باشند.

  5. چقدر باید منتظر بود تا نتیجه بررسی داده‌های بیومتریک سفارت کانادا برسد؟

    1. پس از ارائه مدارک و انجام انگشت‌نگاری به‌طور مثال در کشور ترکیه جواب دهی سفارت برای اعلام نتیجه‌ی درخواست ویزا حدود 2 ماه کاری زمان‌بر خواهد بود اما هیچ تضمینی برای زمان جواب دهی سفارت نخواهد بود.

  6. سلام خسته نباشید من ۳۴ سالمه دانشجوی فوق‌لیسانس هوش مصنوعی هستم رو پایان نامه فوق دارم کار می‌کنم ۱۳ سال سابقه کاردارم برای ویزای کار بهتره در کانادا اقدم کنم یا فاند دکترای هوش مصنوعی که برای اقامت و کار در آینده در کانادا مشکل نداشته باشم ممنون اگر راهنماییم کنید

    1. سلام سن تون خیلی عالیه و مدرک تحصیلی تون هم خیلی خوبه فقط مدرک آیلتس دارید؟ خیلی میتونه مهم باشه در مجموع بهتره از گزینه های کاری کانادا اقدام کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *