Permanent residency through financial compensation 1 - مهاجرت و اخذ اقامت از طریق تمکن مالی
زمان مطالعه: ۲ دقیقه

روش اخذ اقامت دائم از طریق تمکن مالی که به زبان انگلیسی Financially Independent Person و یا به‌اختصار FIP گفته می‌شود به اشخاصی تعلق می‌گیرد که از تمکن مالی خوبی برخوردار باشند و به عبارتی با هزینه شخصی بتوانند خودشان را حمایت کنند. ازاین‌رو، این اقامت را اقامت تمکن مالی یا اقامت خود حمایتی می‌نامند.

چه اشخاصی واجد شرایط اخذ اقامت از طریق تمکن مالی هستند؟

به دلیل وجود بحران کار در بیشتر کشورهای دنیا، به‌طورکلی دولت‌ها از ورود نیروی کاری که به کشورشان که بخواهد موقعیت‌های شغلی آن کشور را اشغال نماید استقبال نمی‌کنند. البته جهت کار برخی از کشورها همچون کانادا و استرالیا و آلمان هستند که هنوز هم نیروی کار در مشاغل و حرفه‌های خاص می‌پذیرند و دلیل آن‌هم وجود پتانسیل‌های کاری بالا و مازاد بر نیروی متخصص آن کشورهاست.

بنابراین در خصوص سایر کشورهایی که تمایل به پذیرش مهاجر در غالب نیروی کار ندارند اقامت خود حمایتی، روش بسیار ایده آلی است. در برنامه اقامت خود حمایتی دولت و سازمان مهاجرت کشور موردنظر باید مطمئن شود که شما و خانواده‌تان هرکدام تمکن مالی کافی جهت زندگی را دارا بوده و هرگز قصد کار کردن در آن کشور را ندارید. فقط قصدتان زندگی در اروپا بوده و منبع مالی شما و هزینه‌های زندگی شما در اروپا از جای دیگری تأمین می‌گردد؛ و صدالبته که همۀ کشورهای دنیا از ورود پول و سرمایه به کشورشان استقبال خواهند نمود. شخصی که بتواند ثابت کند برای خودش و خانواده‌اش (فرزند زیر 18 سال) ماهیانه درآمد ثابت دارد، واجد شرایط دریافت اقامت خود حمایتی در حوزه شن گن خواهد بود. بطور کلی این اقامت به اشخاصی تعلق می‌گیرد که از تمکن مالی برخوردار باشند. شخصی که ثابت کند درآمد ماهانه قابل قبولی برای خود و خانواده را دارد شامل می‌شود.

Permanent residency through financial compensation - مهاجرت و اخذ اقامت از طریق تمکن مالی

این درآمد می‌تواند از چهار محل ثابت شود:

  • سود سپرده بانکی
  • اجاره‌نامه ملک
  • حقوق بازنشستگی
  • سود سهام شرکت بورسی

مزایای اخذ اقامت از طریق تمکن مالی

  • سریع‌ترین روش اخذ اقامت عدم نیاز به‌شرط حضور متقاضی در کشور مقصد عدم نیاز به هیچ‌گونه سرمایه‌گذاری در اتحادیه اروپا
  • عدم پرداخت مالیات
  • عدم نیاز به مدرک زبان خارجی
  • سهولت و سادگی در تمدید اقامت و تبدیل آن به اقامت دائم
  • سهولت در تعهد حداقل زمان اقامــت در اتحـادیه اروپــا
  • امکان رفت‌وآمد وزندگی آزادانه در کشورهای حوزه شن گن
  • بهره‌مندی از اکثر امکانات و حقوق شهروندی در اتحادیه اروپا
  • امکان استفاده از بیمه‌های درمانی معتبر در عرصه بین‌المللی

مدارک مورد نیاز برای دریافت ویزای تمکن مالی

  • ترجـمه رسمی کارت ملی و شـناسـنامـه تمامی اعضای خانواده
  • پاسپورت بااعتبار ۲ ساله (ارائه پاسپـورت قبلـی الزامی می‌باشد)
  • شش قطعه عکس ۳.۵*۴.۵ تمام اعضا خانواده
  • ترجمه رسمی گواهی عدم سو پیشینه افراد بالای ۱۸ سال
  • ریز پرینت ۳ ماه آخر حساب بانکی فرد موردنظر و اعضای خانواده به زبان انگلیسی با مهر بانک
  • گواهی موجودی حساب بانکی به زبان انگلیسی توسط بانک
  • مدارک استطاعت مالی متقاضی اجاره‌نامه‌های محضری/املاک و سهام خریداری‌شده از بورس

مدارک شغلی موردنیاز برای دریافت ویزای تمکن مالی

  • ترجمه رسمی روزنامه رسمی شرکت (آگهی تأسیس و تغییرات) یا علامت تجاری ثبت شده
  • ترجمه رسمی مدرک شغلی در صورت دارا بودن
[تعداد: ۱    میانگین: 5/5]