Permanent residency through an educational visa - مهاجرت و اخذ اقامت از طریق ویزای تحصیلی
زمان مطالعه: ۲ دقیقه

در سال‌های اخیر تعداد متقاضیان تحصیل در خارج از کشور افزایش‌یافته است. دریافت ویزا نیز یکی از مهم‌ترین مراحل مهاجرت تحصیلی محسوب می‌شود. درواقع، دانش‌آموزان و دانشجویانی که علاقه‌مند به تحصیل در موسسه‌های آموزشی خارج از کشور هستند، پس از پشت سر گذاشتن مراحل اولیه مانند انتخاب کشور، دریافت پذیرش و… وارد مرحله نهایی پروسه پذیرش و به عبارتی درخواست ویزای تحصیلی می‌شوند. از طرفی یکی از بهترین راه ها برای مهاجرت و اخذ اقامت از طریق ویزای تحصیلی می‎باشد و به همین دلیل، افرادی که علاقمند به زندگی در کشورهای دیگر به خصوص کشورهای اروپایی هستند در صورت داشتن شرایط مورد نیاز، می‎توانند اقامت از طریق تحصیل را انتخاب نمایند.

اخذ اقامت از طریق ویزای تحصیلی

ویزای تحصیلی یکی از انواع ویزاهای غیر مهاجرتی است که دارنده آن برای مدت معینی در کشور مقصد اقامت کرده و در یکی از دانشگاه‌ها یا موسسه‌های آموزشی آن کشور به تحصیل اشتغال دارد. دریافت ویزای دانشجویی برای ادامه تحصیل در هر یک از کشورهای خارجی برای دانشجویان الزامی است. البته این نکته نیز حائز اهمیت است که در بسیاری از کشورها به دانشجویان اجازه اقامت دائم و داشتن شغل در کشور بعد از پایان دوره تحصیل داده می‎شود؛ از این رو با در نظر داشتن شرایط کشورهای مختلف و پیدا کردن گزینه مناسب برای مهاجرت تحصیلی، می‎توان اقامت دائم کشورهای اروپایی را بدست آورد.

مراحل اخذ ویزای تحصیلی

برای اخذ ویزای تحصیلی در ابتدا باید از دانشگاه یا کالج مورد نظر که مورد تایید کشور مقصد می‎باشد پذیرش تحصیلی اخذ شود. این مطلب بدین مفهوم هست که دانشگاه یا کالج فرد را به عنوان دانشجو بپذیرد و به شخص اجازه تحصیل در آن دانشگاه یا کالج داده شود. که در این صورت مدرکی دال بر پذیرش شخص به وی ارائه می‎گردد . حال با در دست داشتن این مدرک شخص میتواند به سفارت مراجعه کرده و درخواست ویزای تحصیلی را داشته باشد.

Permanent residency through an educational visa 1 - مهاجرت و اخذ اقامت از طریق ویزای تحصیلی

مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای تحصیلی

  • شناسنامه متقاضی به همراه ترجمه رسمی و دو کپی از آن
  • دو قطعه عکس رنگی پاسپورتی
  • فرم درخواست ویزا
  • پاسپورت معتبر
  • اثبات دانشجو بودن
  • نامه پذیرش تحصیلی
  • گواهی مدارک تحصیلی
  • مدارک پایان تحصیل در تمامی دوره‎ها و مقاطع
  • مدارک شغلی و یا سوابق شغلی (در صورت موجود بودن)
  • گواهی پشتیبانی مالی
  • انگیزه‎نامه یا sop
  • مدارک آموزش‎های زبان
  • زندگینامه

توجه داشته باشید که تمامی مدارک ذکر شده باید به زبان مورد نظر کشور مقصد ترجمه رسمی و سپس برای بررسی ارسال گردند. علاوه بر این در مقاله‎ای به طور جداگانه به شرح مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای تحصیلی و بررسی هریک از مدارک پرداخته‎ایم که علاقمندان به کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه می‎توانند به آن مراجعه نمایند.

ویزای دانشجویی تا چه مدت دارای اعتبار است؟

ویزاهای دانشجویی جزو ویزاهای کوتاه‌مدت محسوب می‌شوند و مدت اعتبار آن‌ها ممکن است به‌صورت سه‌ماهه، ۶ ماهه یا یک‌ساله باشد. البته ویزای دانشجو با توجه به وضعیت تحصیلی و مدت‌زمان باقی‌مانده از دوره تحصیلی وی مجدداً تمدید می‌شود و همانطور که قبل‎تر به آن اشاره نمودیم، در برخی از کشورها می‎توان ویزای موقت تحصیلی را به ویزای دائمی تبدیل نمود.

[تعداد: ۱    میانگین: 5/5]