business visa - ویزای کاری

ویزای کاری یک نوع مجوز است که به فرد اجازه می‌دهد در کشورهایی که تابعیت آن‌ها را ندارد به زندگی و کار بپردازد. اخذ ویزای کاری یکی از روش‌های مطمئن برای مهاجرت به کشورهای حوزه شنگن و کانادا است که در این مطلب به شرایط اخذ آن در برخی از کشورها خواهیم پرداخت.

شرایط دریافت ویزای کاری

فرد متقاضی اخذ ویزای کاری برای اینکه بتواند این نوع ویزا را دریافت نماید از دو طریق می‌تواند اقدام کند:

در روش اول فرد باید بتواند در کشور مورد نظر خود یک پیشنهاد شغلی دریافت نماید. شرکت مورد نظر باید آگهی استخدام را به مدت سه ماه در روزنامه‌های آن کشور درج نماید و در نهایت بتواند به سفارت ثابت نماید که شخص مناسب برای آن شغل در خاک همان کشور پیدا نشده و ناگزیر است که از افراد خارجی برای پر کردن گزینه شغلی مورد نظر استفاده نماید.

در روش دوم فرصت شش ماهه‌ای به فرد داده می‌شود تا جهت جستجوی شغل در کشور مقصد در آن اقامت داشته باشد. داشتن سلامتی جسمانی و روحی و همچنین تأییدیه عدم سوءپیشینه از شرایط مهم اخذ ویزای کاری می‌باشند که شخص باید مدارکی مبتنی بر آن‌ها به سفارت ارائه دهد.

مدارک موردنیاز برای اخذ ویزای کاری

  • تکمیل فرم تقاضای ویزا
  • ارائه اصل و کپی شناسنامه و پاسپورت
  • ارائه دو قطعه عکس
  • ارائه پرینت گردش حساب متقاضی
  • ترجمه مدارک به زبان مورد نظر کشور مقصد
  • گواهی عدم سوء پیشینه
  • رزومه و سوابق کاری فرد
  • بیمه‌نامه
  • مشخصات محل اسکان فرد در کشور مقصد

business visa 1 - ویزای کاری

اخذ اقامت دائم از طریق ویزای کاری

با دریافت ویزای کاری فرد اجازه خواهد داشت به مدت سه سال در خاک کشور جدید اقامت داشته باشد ولی به شرطی که در طی این سه سال هر ساله ویزای خود را تمدید نماید. بعد از سه سال فرد می‎تواند برای دریافت تابعیت و پاسپورت آن کشور درخواست بدهد.

شرایط دریافت ویزای کاری آلمان

آلمان به دلیل مواجهه با کمبود نیروی کار متخصص در جذب افراد متخصص از سایر کشورها بسیار فعال است؛ یکی از شرایط دریافت ویزای اجازه کار در آلمان داشتن بلو کارت یا کارت آبی می‌باشد. آلمان در رشته‌هایی مانند برق، کامپیوتر، الکترونیک، صنایع، مکانیک، الکتروتکنیک، شیمی، فیزیک، آی تی، گروه پزشکان، داروسازان و پرستاران اقدام به جذب نیرو می‌نماید.

شرایط دریافت بلوکارت

– فارغ‌التحصیل بودن از دانشگاه معتبر و مورد تائید آلمان

– قرارداد کاری مرتبط با رشته تحصیلی با یکی از شرکت‌ها و کمپانی‌های آلمانی (قابل ذکر است که شما بدون پیشنهاد کاری نمی‌توانید اقدام جهت دریافت کارت آبی آلمان نمایید)

– حقوق دریافتی شما باید در قراردادتان منعقد شده باشد که حداقل سالی ۴۵۰۰۰ یورو می‌تواند باشد حال اگر شما فارغ‌التحصیل رشته‌های علوم پایه و ریاضیات، رشته آی تی و گروه مهندسین، اقشار پزشک (به‌جز دندان‌پزشکان) باشید کفایت می‌کند که حقوق شما سالی ۳۵۰۰۰ یورو باشد. توجه داشته باشید که رشته‌های ذکرشده جز مشاغل خاص و موردنیاز در کشور آلمان می‌باشد.

شرایط دریافت ویزای کاری استرالیا

کشور استرالیا نیز یکی از کشورهای فعال درزمینهٔ جذب نیروهای خارجی می‌باشد. برای اخذ ویزای کاری استرالیا فرد باید در سن 18 تا 45 سال قرار داشته باشد، مهارت‌های مورد نیاز استرالیا را داشته باشد و بتواند نمره قابل قبولی در آزمون ielts دریافت نماید. علاوه بر موارد گفته‌شده فرد باید حداقل یک سال سابقه کار مرتبط با رشته تخصصی خود داشته باشد. استرالیا طبق 3 طرح زیر اقدام به صدور ویزای کاری برای افراد خارجی می‌نمایند.

صدور ویزا برای افراد متخصص مستقل

این طرح مربوط به افرادی است که به‌طور مستقل به استرالیا مهاجرت می‌کنند. با داشتن ویزای کار استرالیا فرد می‌تواند در داخل خاک این کشور زندگی کند و همچنین اعضای خانواده خود را نیز با خود همراه نماید.  افراد متقاضی می‌توانند درخواست خود را به دولت استرالیا ارسال کنند و از طرف اداره مهاجرت استرالیا دعوت‌نامه‌ای به آن‌ها ارسال می‌گردد؛ و از زمان صدور دعوت‌نامه، متقاضی ۶۰ روز فرصت دارد تا درخواست آنلاین خود را ثبت نماید و نحوه اقدام پس از دریافت دعوت‌نامه از اداره مهاجرت استرالیا در این نامه شرح داده شده است.

صدور ویزا برای متخصصین منتخب

این ویزا به افرادی تعلق می‌گیرد که توسط یکی از استان‌های استرالیا برگزیده شده باشد. فرد با در دست داشتن این ویزا می‌تواند در هر نقطه از استرالیا به همراه خانواده خود کار و اقامت داشته باشد.

مزایای اخذ این ویزا برای متقاضیان اخذ اقامت دائم استرالیا شامل تحصیل زندگی و کار دائم در کشور استرالیا، بهره‌مندی از مزایای بیمه و حقوق شهروندی در کشور استرالیا و اقدام جهت پاسپورت استرالیایی می‌باشد.

صدور ویزای کاری موقت

فرد برای دریافت این نوع ویزا باید یک اسپانسر داشته باشد و همچنین کارفرمای فرد در کشور جدید باید بتواند ثابت کند که در کشور خود نیروی مورد نیاز برای سمت شغلی مورد نظر را نیافته است و مجبور به استفاده از افراد خارجی می‌باشد.

شرایط دریافت ویزای کاری کانادا

سالانه حدود ۲۰۰ هزار نیروی متخصص با ویزای کاری موقت به این کشور سفر می‌کنند. به منظور دریافت ویزای کانادا شما باید ابتدا مشخص بنمایید که می‌خواهید در کدام‌یک از ایالت‌های این کشور اقامت داشته باشید به‌طور مثال اگر بخواهید در ایالت کبک اقامت داشته باشید باید به زبان فرانسوی مسلط باشید و مدارکتان را به زبان فرانسوی ترجمه کنید جهت ارسال درخواست.

البته به این نکته نیز توجه داشته باشید که قبل از ارسال مدارک باید شرایط و صلاحیت خود را جهت اخذ این ویزا اثبات نمایید.

با انواع دیگر ویزا آشنا شوید:

ویزای تحصیلی

ویزای شینگن

ویزای توریستی

ویزای دانشجویی

ویزای پزشکی یا درمانی

ویزای دیدار از خانواده و بستگان

ویزای ورزشی

ویزای ترانزیت

[تعداد: 2    میانگین: 4.5/5]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *